EIZO FlexScan EV3895-WT LED display 95,2 cm (37.5"") 3840 x 1600 Pixels UltraWide Quad HD+ Wit

Informatie

Levertijd
Onbekend
Conditie
Nieuw
Voorraad
0
Product momenteel niet beschikbaar

Beschrijving EIZO FlexScan EV3895-WT LED display 95,2 cm (37.5"") 3840 x 1600 Pixels UltraWide Quad HD+ Wit

EIZO FlexScan EV3895-WT. Beeldschermdiagonaal: 95,2 cm (37.5""), Resolutie: 3840 x 1600 Pixels, HD type: UltraWide Quad HD+, Display technologie: LED, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 24:10, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Ingebouwde luidsprekers. Ingebouwde USB-hub, Versie USB-hub: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA-montage, In hoogte verstelbaar. Kleur van het product: Wit

Specificaties EIZO FlexScan EV3895-WT LED display 95,2 cm (37.5"") 3840 x 1600 Pixels UltraWide Quad HD+ Wit

Absoluut flikkervrij

Om uw ogen te sparen heeft EIZO een hybridetechnologie ontwikkeld voor het beheer van de achtergrondverlichting. Hierin komen de voordelen van de gebruikelijke PWM-aansturing (pulse-width modulation) en de DC-aansturing (direct current) samen. De PWM-besturing gebruikt veel hogere frequenties dan standaard PWM-methoden. Het resultaat: een flikkervrije kijkervaring. Want het flikkeren wordt tot nul gereduceerd zonder dat daarbij de beeldkwaliteit of kleurstabiliteit nadelig wordt beïnvloed. Bovendien kunt u de helderheid in schaars verlichte ruimtes op minder dan 1% van de maximale waarde instellen. Het voordeel: Ook onder deze omstandigheden wordt u niet verblind door het beeldscherm.\nTÜV Rheinland heeft de EIZO FlexScan-monitoren gecertificeerd voor hun lage aandeel aan blauw licht en de afwezigheid van flikkeringen.

Bediening is kinderspel met de Button Guide

Met de Button Guide krijgt u een overzicht van alle functies. Raak een willekeurige toets aan en op het beeldscherm worden alle functies en het bijbehorende paneel weergegeven.

Beeldkwaliteit

Het is niet eenvoudig om een monitor te bouwen met een hoge nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte. We ontwikkelen onze monitortechnologie continu verder, maken gebruik van high-end-materialen en vertrouwen op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende beeldweergave.

Comfortabel kijken

Het curved design ondersteunt een comfortabele blik op uw werk. Aan de rand van een display wordt de afstand tussen de ogen en de weergave normaal gesproken groter, wat u vooral goed kunt merken als u dichtbij uw monitor zit. In tegenstelling tot een standaard vlakke monitor zorgt het curved design ervoor dat ook de zijkanten van uw weergave goed in beeld blijven.

Compliance met normen en richtlijnen

De monitor is gecertificeerd volgens belangrijke, uitgebreide duurzaamheidsnormen, zoals TCO Certified Generation 8, EPEAT en EnergyStar. De EV3895-WT is een zekere investering met het oog op de ESG-richtlijnen voor environmental, social and corporate governance of de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en de noodzakelijke richtlijnen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.\nEnkele voorbeelden voor compliance bij EIZO:\n veilig gebruik van chemicaliën in de kabelisolatie\n uitgebreide en transparante informatie na de service en gedurende de gehele levensduur van het product\n veilig beheer van chemicaliën tijdens het volledige productieproces\n passend arbeidstijdenbeheer voor medewerkers\n managementsysteem voor corruptiebestrijding\n verantwoordelijke inkoop van mineralen\n openbaarmaking van informatie over het energiebeheer

De meest moderne connectiviteit met USB-C

Eén USB-C-kabel levert alles: video- en audiosignalen, een snelle gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal, voeding voor aangesloten apparaten en nog veel meer. De EV3895-WT werkt als centraal dockingstation, waarop u uw laptop snel een eenvoudig kunt aansluiten. Dit is iedere keer weer handig als u vaak wisselt tussen verschillende werkplekken of tussen werken op kantoor en thuiswerken. De USB-C-aansluiting levert bovendien tot 85W voeding voor kleine computers of notebooks. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt.

Design

FlexScan-kantoormonitoren maken een goede indruk op ieder bureau. Het slanke en compacte design heeft een elegante uitstraling en neemt niet meer ruimte in dan nodig. De vrijwel bezelloze modellen zijn bijzonder goed geschikt voor opstellingen met meerdere monitoren, maar ook een enkele monitor ziet er uitstekend uit – zonder compromissen omtrent het bedieningsgemak.

Duurzaam en met een lange levensduur

De EV3895-WT is gemaakt met het oog op een lange levensduur, waarbij rekening is gehouden met de gehele gebruikscyclus en de impact op het milieu. De monitor gaat in de regel significant langer mee dan de garantieperiode van vijf jaar. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar tot vijf jaar nadat de monitor niet meer wordt geproduceerd. De lange levensduur en de optie om de monitor te repareren, sparen natuurlijke grondstoffen en daarmee ook ons milieu. Bij het ontwerp van de EV3895-WT hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige verwerking in de productie. De verpakking van de EV3895-WT bestaat uit een kartonnen doos van 85% gerecycled papier, terwijl de transportpads zelfs zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Duurzaamheid

Een maatschappelijk verantwoorde productie, milieuvriendelijkheid en een lange levensduur gelden bij EIZO als hoekstenen van de productkwaliteit. Daarom zijn onze monitoren uitgerust met doordachte functies voor energiebesparing en worden ze geproduceerd volgens internationale milieuregelgeving. De lange levensduur spaart grondstoffen.

Eén monitor, talloze aansluitmogelijkheden

De EV3895-WT is uitgerust met vier USB-A-downstreampoorten, die gemakkelijk toegankelijk zijn aan de zijkant van de monitor. Zo kunt u diverse soorten randapparatuur aansluiten, zonder dat hiervoor een aparte USB-hub vereist is. Dit kan goed van pas komen, wanneer u bijvoorbeeld een laptop met weinig USB-poorten gebruikt, of wanneer u hot desks of thuiskantoren optimaal wilt inrichten. Daarnaast is de monitor uitgerust met USB-C- en DisplayPort-ingangen en twee HDMI-ingangen voor het videosignaal, zodat u profiteert van optimaal flexibele aansluitingen. Deze aansluitingen zijn goed toegankelijk aangebracht aan de achterkant van de monitor.

Elegant design

Een monitor die er goed uitziet, levert een belangrijke bijdrage aan een prettige werksfeer. Het minimalistische design van de ergonomisch ontworpen monitor past heel natuurlijk in uw werkomgeving, ongeacht of u op kantoor werkt of thuis.\nDankzij de vrijwel bezel-loze behuizing en de slanke, stabiele voet heeft de monitor voor zijn extreem grote beeldoppervlak maar weinig opstelruimte nodig. Zo blijft er met de EV3895-WT ook op een klein bureau nog voldoende ruimte over om prettig te werken.\nDe behuizing is verkrijgbaar in elegant zwart of fris wit, natuurlijk met bijpassende kabels in exact dezelfde wittint.

Ergonomie

FlexScan-monitoren zorgen voor een ergonomische inrichting van de werkplek. De monitoren voorkomen niet alleen rug- en oogklachten, maar passen zich ook aan de individuele behoeften van de gebruiker aan. Want wij vinden dat u zich niet zou moeten aanpassen aan uw werkplek, maar uw werkplek aan u.

Flexibele voet

Ergonomisch en stabiel: de verstelbare voet zorgt voor een gezonde lichaamshouding. U kunt de monitorvoet precies in die stand draaien en kantelen die voor uw rug, uw nek en uw zithouding het meest comfortabel is. De voet is bovendien traploos in hoogte verstelbaar en de monitor kan bijna tot op de bodemplaat van de voet worden verlaagd. Zo kunt u de bovenste regel in uw beeld net onder uw ooghoogte plaatsen voor een optimale ergonomische monitorpositie.

Functionele elementen in de schermrand

De voorkant van de EV3895-WT beschikt over elektrostatische bedieningselementen in plaats van mechanische toetsen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien erg elegant. Ook de op de gebruiker gerichte luidsprekers en alle bedieningselementen zijn in de schermrand ondergebracht. Hierdoor sluiten ze op een gebruiksvriendelijke manier aan op het vlakke, bijna randloze design van de monitor.

Garantie

Vijf jaar garantie – compleet zonder zorgen. Door continu onderzoek en doorontwikkeling en een uiterst zorgvuldige kwaliteitscontrole kan EIZO op alle FlexScan-modellen een garantie bieden van 5 jaar. Hierdoor is uw investering zeker en valt uw total cost of ownership lager uit.

Keyboard Video Mouse-switch: één bediening voor meerdere computers

Het was nog nooit zo eenvoudig om afwisselend twee computers tegelijk te gebruiken. De EV3895-WT heeft een geïntegreerde Keyboard Video Mouse-switch voor zijn drie USB-upstream-poorten, zodat de monitor ook werkt als schakeling voor uw toetsenbord en muis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld thuis uw eigen computer en uw zakelijke laptop aansluiten op de monitor en ook het bijbehorende toetsenbord en de muis probleemloos delen. Zo kunt u zonder onderbrekingen aan de slag en blijft uw werkplek overzichtelijk.

LAN-poort voor stabiele netwerkverbinding

De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-C-kabel aan te sluiten op de EV3895-WT om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem.

Maatschappelijk verantwoorde productie

De EV3895-WT wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Met Auto EcoView energie besparen en uw ogen beschermen

Overdag, 's nachts, licht, donker: Het maakt niet uit wanneer en hoe u werkt, de functie Auto EcoView meet voortdurend de verandering van het omgevingslicht en optimaliseert het beeldscherm met de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch met behulp van een sensor. De voordelen: Storende verblindingen worden verminderd, uw ogen worden niet zo snel moe. Een speciale tweepuntsaansturing zorgt continu voor de gewenste beeldschermhelderheid door rekening te houden met de in de loop van de dag meest lichte en meest donkere omgeving. Nog een pluspunt: Dankzij de automatische helderheidsaanpassing bespaart u tot maar liefst 50 procent stroom in vergelijking met een monitor die permanent op maximale helderheid staat ingesteld.\nVanzelfsprekend kunt u de monitor ook nog steeds handmatig instellen. Daarbij dient de EcoView-index als hulpmiddel om te zien hoe milieuvriendelijk en besparend uw instelling is.

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere EV3895-WT wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen, als belangrijk onderdeel van ons CSR-rapport.

Milieu- en sociaal bewuste productie

Met de EV3895-WT demonstreert EIZO dat beeld- en productkwaliteit uitstekend samen kunnen gaan met een maatschappelijk verantwoorde planning, inkoop en productie. Dankzij onze bedrijfswaarden kunt u een veilige investering doen in een moderne, betrouwbare monitor.

Minder blauw licht

Blauw licht dat wordt uitgestraald door de LED-backlight van een monitor is een belangrijke factor voor de ergonomie op de werkplek. Een ideale functie als u documenten moet bewerken: de papiermodus optimaliseert de instellingen voor contrast, helderheid en kleurtemperatuur en simuleert zo het lezen van echt papier. Dit zorgt er ook voor dat het aandeel aan blauw licht wordt gereduceerd. In combinatie met de Auto-EcoView-helderheidsregeling kan het blauw licht van uw monitor in totaal wel 80% worden teruggebracht.\nTÜV Rheinland heeft de EIZO FlexScan-monitoren gecertificeerd voor hun lage aandeel aan blauw licht en de afwezigheid van flikkeringen.

Monitor Configurator voor netwerkoverstijgende instellingen

Vereenvoudigt het werk van netwerkbeheerders: De software biedt u de mogelijkheid om meerdere monitoren tegelijkertijd in één stap te configureren, via een USB-verbinding. U bespaart tijd en hebt voor alle beeldschermen dezelfde instellingen. De configuratie kan als XML-bestand worden beveiligd en aan de clients worden overgedragen.

Nul-watt-verbruik dankzij netschakelaar

De monitoren beschikken over een geïntegreerde, mechanische voedingsschakelaar. Dat is bijzonder praktisch en spaart energie: als de monitor met deze schakelaar wordt uitgeschakeld, verbruikt het apparaat geen stroom. In de stand-bymodus is het verbruik hoogstens 0,5 watt.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De EV3895-WT heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de EV3895-WT overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Opgeruimd kabelbeheer

Met allerlei aansluitmogelijkheden heeft u ook allerlei kabels. Toch heeft u met de EV3895-WT geen last van kabelchaos, want de monitor is uitgerust met een handige kabelgoot en een afneembare afdekplaat aan de achterzijde. Hiermee blijft de achterkant van het apparaat strak geordend, zodat het doordachte design helemaal af is.

Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel

De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 3840 x 1600 pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 300 cd/m2. Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.

Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden

Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 5 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.

Picture Swap: weergavebereik wisselen met een druk op de knop

Wanneer u met Picture-by-Picture tegelijkertijd inhoud weergeeft van drie signaalingangen, kunt u het weergavebereik en het hoofdvenster flexibel wisselen met een druk op de knop. Hierdoor kunt u zich altijd snel en eenvoudig concentreren op het belangrijkste weergavebereik.

Picture-by-Picture: alles op een rij

Picture-by-Picture maakt het mogelijk om de beelden van wel drie signaalbronnen onafhankelijk van elkaar weer te geven op uw display, als u meerdere computers heeft aangesloten op de monitor. Tijdrovend en onhandig heen en weer schakelen tussen verschillende video- en audiobronnen is hiermee verleden tijd.\nMet één druk op de knop heeft u toegang tot voorgedefinieerde lay-outs voor de Picture-by-Picture-weergave om verschillende toepassingen handig weer te geven in verschillende groottes. \nDaarnaast kunt u dankzij de USB-selectiefunctie (de zogeheten KVM-switch) van de monitor met één toetsenbord en muis meerdere computers aansturen, afhankelijk van het displaybereik waarin u actief bent.

Screen InStyle

Met de Screen InStyle-software kan de EV3895-WT niet alleen via het on-screen-menu, maar ook vanaf de Windows pc gemakkelijk worden geconfigureerd. De instelmogelijkheden omvatten bijvoorbeeld de kleurweergave, energiebesparingsopties en ergonomische functies zoals de reductie van blauw licht (Circadian Dimming). Bij systemen met meerdere monitoren kunnen de instellingen met Screen InStyle op alle aangesloten beeldschermen worden toegepast.\nMet de servertoepassing Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders alle monitoren in een netwerk waarop Screen InStyle is geïnstalleerd, centraal instellen en beheren. Zo wordt het stroomverbruik geoptimaliseerd en wordt het asset management van de monitoren eenvoudiger.

Software & bedieningsgemak

De uitrusting om comfortabel te werken. Onze intelligente software en intuïtieve bedieningsfuncties zorgen voor eenvoudige configuratie, aansturing en dagelijks gebruik, of u nu werkt met één monitor of meerdere monitoren naast elkaar.

Talloze poorten en aansluitingsmogelijkheden

Flexibeler werken dankzij talloze aansluitingen. De kantoormonitoren van EIZO zijn voorzien van uiteenlopende poorten, zodat u ze gemakkelijk en comfortabel kunt inzetten voor allerlei kantoorwerkzaamheden en workflows. Combinaties met externe apparatuur, opstellingen met meerdere monitoren en een dockingfunctie: het is allemaal mogelijk.

Tot maar liefst 30% energie besparen - met de EcoView-Optimizer

Energie besparen zonder concessies aan de kwaliteit: De EcoView-Optimizer vermindert bij donkere beelden volledig automatisch de achtergrondverlichting. Daarbij daalt het energieverbruik met circa 30%. Tegelijkertijd worden het signaal versterkt en de kleurtonaliteiten aangepast. Het resultaat: Bij een lager verbruik ervaart u de beeldkwaliteit die u gewend bent.

Ultrawide-resolutie

Met zijn royale brede werkoppervlak in 24:10-verhouding en met een diagonaal van 37,5 inch – bijna één meter – is de EV3895-WT een monitor die indruk maakt. Met 3840 x 1600 pixels (UWQHD+) is de resolutie bijna drie keer zo groot als die van een Full HD-monitor. Op het enorme display is alle ruimte om meerdere toepassingen tegelijk weer te geven, zodat een tweede monitor overbodig wordt.

Vijf jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve monitortechniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

Vooraf ingestelde kleurmodi: met één druk op de knop de optimale weergave

Vooraf ingestelde kleurmodi maken voor u het werken met en bekijken van afbeeldingen, teksten en films eenvoudiger. Voor de kleurinstellingen maakt het namelijk een verschil of u een film bekijkt, een foto bewerkt, op internet surft of een tekst schrijft. Met een druk op de knop kunt u de bijbehorende instellingen activeren voor een ideale helderheid, gammacorrectie en kleurtemperatuur. De Paper-modus simuleert bijvoorbeeld het prettige contrast van een boek, door het blauwe lichtaandeel en de helderheid te reduceren. Dit spaart de ogen bij het lezen en voorkomt dat ze snel vermoeid raken.

Zorgvuldige kleurregeling

Een foto wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken alle Office-monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10.000 Kelvin – zonder dat er details verloren gaan.

 Omschrijving
Het ultrawide curved display met een schermdiagonaal van bijna één meter biedt vrijwel onbegrensde ruimte. Met 3840 x 1600 pixels is de resolutie bijna drie keer zo groot als die van een Full HD-monitor.
De EV3895 werkt bovendien ook als docking station via USB-C en is voorzien van talloze aansluitingen. De monitor levert zelfs een LAN-verbinding en voeding van 85 watt. Het royale werkoppervlak van het ultrawide display in 24:10-verhouding laat in één keer alles zien wat belangrijk is, bijvoorbeeld beelden van tot drie computers tegelijk. De USB-toewijzing van toetsenbord en muis is daarbij al ingebouwd.
 Features
 • Onbegrensde ruimte en comfortabel zicht
  Met zijn royale brede werkoppervlak in 24:10-verhouding en met een diagonaal van 37,5 inch - bijna één meter - is de EV3895 een monitor die indruk maakt. Met 3840 x 1600 pixels (UWQHD+) is de resolutie bijna drie keer zo groot als die van een Full HD-monitor. Op het enorme display is alle ruimte om meerdere toepassingen tegelijk weer te geven, zodat een tweede monitor overbodig wordt. Het curved design ondersteunt een comfortabele blik op uw werk. Aan de rand van een display wordt de afstand tussen de ogen en de weergave normaal gesproken groter, wat u vooral goed kunt merken als u dichtbij uw monitor zit. In tegenstelling tot een standaard vlakke monitor zorgt het curved design ervoor dat ook de zijkanten van uw weergave goed in beeld blijven.
 • Elegant design
  Een monitor die er goed uitziet, levert een belangrijke bijdrage aan een prettige werksfeer. Het minimalistische design van de ergonomisch ontworpen monitor past heel natuurlijk in uw werkomgeving, ongeacht of u op kantoor werkt of thuis. Dankzij de vrijwel bezel-loze behuizing en de slanke, stabiele voet heeft de monitor voor zijn extreem grote beeldoppervlak maar weinig opstelruimte nodig. Zo blijft er met de EV3895 ook op een klein bureau nog voldoende ruimte over om prettig te werken.
 • Functionele elementen in de schermrand
  De voorkant van de EV3895 beschikt over elektrostatische bedieningselementen in plaats van mechanische toetsen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien erg elegant. Ook de op de gebruiker gerichte luidsprekers en alle bedieningselementen zijn in de schermrand ondergebracht. Hierdoor sluiten ze op een gebruiksvriendelijke manier aan op het vlakke, bijna randloze design van de monitor.
 • Opgeruimd kabelbeheer
  Met allerlei aansluitmogelijkheden heeft u ook allerlei kabels. Toch heeft u met de EV3895 geen last van kabelchaos, want de monitor is uitgerust met een handige kabelgoot en een afneembare afdekplaat aan de achterzijde. Hiermee blijft de achterkant van het apparaat strak geordend, zodat het doordachte design helemaal af is.
 • Eén monitor, talloze aansluitmogelijkheden
  De EV3895 is uitgerust met vier USB-A-downstreampoorten, die gemakkelijk toegankelijk zijn aan de zijkant van de monitor. Zo kunt u diverse soorten randapparatuur aansluiten, zonder dat hiervoor een aparte USB-hub vereist is. Dit kan goed van pas komen, wanneer u bijvoorbeeld een laptop met weinig USB-poorten gebruikt, of wanneer u hot desks of thuiskantoren optimaal wilt inrichten. Daarnaast is de monitor uitgerust met USB-C- en DisplayPort-ingangen en twee HDMI-ingangen voor het videosignaal, zodat u profiteert van optimaal flexibele aansluitingen. Deze aansluitingen zijn goed toegankelijk aangebracht aan de achterkant van de monitor.
 • Moderne connectiviteit met USB-C
  Eén USB-C-kabel levert alles: video- en audiosignalen, een snelle gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal, voeding voor aangesloten apparaten en nog veel meer. De EV3895 werkt als centraal dockingstation, waarop u uw laptop snel een eenvoudig kunt aansluiten. Dit is iedere keer weer handig als u vaak wisselt tussen verschillende werkplekken of tussen werken op kantoor en thuiswerken. De USB-C-aansluiting levert bovendien tot 85W voeding voor kleine computers of notebooks. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt.
 • LAN-poort voor stabiele netwerkverbinding
  De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-C-kabel aan te sluiten op de EV3895 om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem.
 • Picture-by-Picture: alles op een rij
  Picture-by-Picture maakt het mogelijk om de beelden van wel drie signaalbronnen onafhankelijk van elkaar weer te geven op uw display, als u meerdere computers heeft aangesloten op de monitor. Tijdrovend en onhandig heen en weer schakelen tussen verschillende video- en audiobronnen is hiermee verleden tijd. Met één druk op de knop heeft u toegang tot voorgedefinieerde lay-outs voor de Picture-by-Picture-weergave om verschillende toepassingen handig weer te geven in verschillende groottes. Daarnaast kunt u dankzij de USB-selectiefunctie (de zogeheten KVM-switch) van de monitor met één toetsenbord en muis meerdere computers aansturen, afhankelijk van het displaybereik waarin u actief bent.
 • Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel
  De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 3840 x 1600 pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 300 cd/m2. Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.
 • Zorgvuldige kleurregeling
  Een foto wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken alle Office-monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10.000 Kelvin - zonder dat er details verloren gaan.
 • Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden
  Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 5 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.
 • Met Auto EcoView energie besparen en uw ogen beschermen
  Overdag, 's nachts, licht, donker: Het maakt niet uit wanneer en hoe u werkt, de functie Auto EcoView meet voortdurend de verandering van het omgevingslicht en optimaliseert het beeldscherm met de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch met behulp van een sensor. De voordelen: Storende verblindingen worden verminderd, uw ogen worden niet zo snel moe. Een speciale tweepuntsaansturing zorgt continu voor de gewenste beeldschermhelderheid door rekening te houden met de in de loop van de dag meest lichte en meest donkere omgeving. Nog een pluspunt: Dankzij de automatische helderheidsaanpassing bespaart u tot maar liefst 50 procent stroom in vergelijking met een monitor die permanent op maximale helderheid staat ingesteld.
 • Flexibele voet
  Ergonomisch en stabiel: de verstelbare voet zorgt voor een gezonde lichaamshouding. U kunt de monitorvoet precies in die stand draaien en kantelen die voor uw rug, uw nek en uw zithouding het meest comfortabel is. De voet is bovendien traploos in hoogte verstelbaar en de monitor kan bijna tot op de bodemplaat van de voet worden verlaagd. Zo kunt u de bovenste regel in uw beeld net onder uw ooghoogte plaatsen voor een optimale ergonomische monitorpositie.
Product:
Productnaam:EZIO 37.5inch IPS LED 3840x1600 24:10 1000:1 300cd/m2 5ms USB-C DP HDMI USB hub white
Omschrijving:EIZO FlexScan EV3895-WT - Met FlexStand - LED-monitor - gebogen - 37.5" - 3840 x 1600 UWQHD+ @ 61 Hz - IPS - 300 cd/m² - 1000:1 - 5 ms - 2xHDMI, DisplayPort, USB-C - luidsprekers - wit
EAN code:
Fabrikantsgarantie:90 dagen of 500 bedrijfsuren
 Algemeen
Display-type:LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting / TFT actieve matrix
Diagonale afmeting:37.5"
Gebogen scherm:Ja
Ingebouwde apparaten:USB 3.1 Gen1-hub
Paneeltype:IPS
Aspectverhouding:24:10
Native resolutie:UWQHD+ 3840 x 1600 (DisplayPort: 61 Hz, HDMI: 61 Hz, USB-C: 61 Hz)
Pixel Pitch:0.229 mm
Pixel Per Inch:111
Helderheid:300 cd/m²
Contrastverhouding:1000:1
Kleurondersteuning:16,8 miljoen kleuren
Responstijd:5 ms (grijs-naar-grijs)
Verticale snelheid van verversen:29 - 61 Hz
Horizontale snelheid van verversen:31 - 99 kHz
Horizontale kijkhoek:178
Verticale kijkhoek:178
Achtergrondverlichtingtechnologie:LED-achtergrondlicht
OSD-talen:Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Engels, Duits, Frans, Italiaans, Zweeds, Spaans, Japans
Functies:Auto EcoView, 100% sRGB kleurenbereik, Anti-knippertechnologie, Movie Mode, sRGB Mode, horizontale modus, Power Saving Mode, Zero Bright Pixels, DCI-P3 94% kleurengamma
Kleur:Wit
Afmetingen (BxDxH):89.39 cm x 24 cm x 41.1 cm - met standaard
Gewicht:13.2 kg
 Audio
Type:Luidsprekers - stereo
Uitgangsvermogen/-kanaal:1 Watt
 Connectiviteit
Interfaces:DisplayPort (HDCP 1.3)
2 x HDMI (HDCP)
USB-C
2 x USB 3.1 Gen 1 upstream (Type B)
USB-C 3.1 Gen 1 stroomopwaarts/Display Port met voeding
4 x USB 3.1 Gen 1 downstream
Koptelefoon
 Mechanisch
Weergave positieaanpassingen:Hoogte, draaibaar, tilt
Kantelhoek:-5/+35
Draaihoek:140
Hoogte Aanpassing:192.7 mm
VESA-montageverbinding:100 x 100 mm
 Diversen
Voorzieningen:VESA-interfaceondersteuning
Kabels meegeleverd:1 x USB-C cable - 2 m
1 x DisplayPort kabel - 2 m
1 x HDMI-kabel - 2 m
2 x USB-A-naar-USB-B-kabel - 2 m
Montagekit:Inclusief
Conformiteitsnormen:FCC Klasse B-gecertifieerd, TUV, TUV GS, TUV S, CB, CCC, TUV Ergo, RoHS, WEEE, PSE Mark, cTUVus, China Energy Label Level 2, EPA, VCCI Class B, EAC, China RoHS, RCM, CAN ICES-3 Class B, TUV LBL
 Stroom
Input Voltage:120/230 V wisselstroom (50/60 Hz)
Energieverbruik (gemiddeld):28 Watt
Stroomverbruik stand-by:0.5 Watt
 Software / Systeemvereisten
Bijgeleverde software:EIZO Screen InStyle
Benodigd besturingssysteem:Apple MacOS 10.12 Sierra of later, Windows 8.1/10 (32/64 bits)
 Afmetingen & gewicht
Afmetingen & gewicht details:Met standaard - breedte: 89.39 cm - diepte: 24 cm - hoogte: 41.1 cm - gewicht: 13.2 kg
Zonder standaard - breedte: 89.39 cm - diepte: 10.98 cm - hoogte: 39.82 cm - gewicht: 9.5 kg
 Milieunormen
TCO-gecertificeerd:TCO Certified Displays 8
 Garantie van de fabrikant
Service & Support:Beperkte garantie - 5 jaar
 Omgevingsparameters
Min. gebruikstemperatuur:5 °C
Max. gebruikstemperatuur:35 °C
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruik:20 - 80% (niet condenserend)

Algemene kenmerken

SKU
EV3895-WT-rev
EAN
 
Merk
Eizo

Product kenmerken

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Eizo

Eizo Corporation is een fabrikant van computer lcd-monitoren.

Andere Eizo product categorieen