EIZO FlexScan EV2795-BK LED display 68,6 cm (27"") 2560 x 1440 Pixels Quad HD Zwart

Informatie

Levertijd
Op voorraad
Conditie
Nieuw
Voorraad
1
€ 787,77
Excl. btw: € 651,05

Beschrijving EIZO FlexScan EV2795-BK LED display 68,6 cm (27"") 2560 x 1440 Pixels Quad HD Zwart

EIZO FlexScan EV2795-BK. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27""), Resolutie: 2560 x 1440 Pixels, HD type: Quad HD, Display technologie: LED, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Ingebouwde luidsprekers. Ingebouwde USB-hub, Versie USB-hub: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA-montage, In hoogte verstelbaar. Kleur van het product: Zwart

Specificaties EIZO FlexScan EV2795-BK LED display 68,6 cm (27"") 2560 x 1440 Pixels Quad HD Zwart

Absoluut flikkervrij

Om uw ogen te sparen heeft EIZO een hybridetechnologie ontwikkeld voor het beheer van de achtergrondverlichting. Hierin komen de voordelen van de gebruikelijke PWM-aansturing (pulse-width modulation) en de DC-aansturing (direct current) samen. De PWM-besturing gebruikt veel hogere frequenties dan standaard PWM-methoden. Het resultaat: een flikkervrije kijkervaring. Want het flikkeren wordt tot nul gereduceerd zonder dat daarbij de beeldkwaliteit of kleurstabiliteit nadelig wordt beïnvloed. Bovendien kunt u de helderheid in schaars verlichte ruimtes op minder dan 1% van de maximale waarde instellen. Het voordeel: Ook onder deze omstandigheden wordt u niet verblind door het beeldscherm.

Bediening is kinderspel met de Button Guide

Met de Button Guide krijgt u een overzicht van alle functies. Raak een willekeurige toets aan en op het beeldscherm worden alle functies en het bijbehorende paneel weergegeven.

Beeldkwaliteit

Het is niet eenvoudig om een monitor te bouwen met een hoge nauwkeurigheid, helderheid, contrast en scherpte. We ontwikkelen onze monitortechnologie continu verder, maken gebruik van high-end-materialen en vertrouwen op een zorgvuldige fabriekskalibratie van iedere monitor. Hierdoor kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende beeldweergave.

Compliance met normen en richtlijnen

De monitor is gecertificeerd volgens belangrijke, uitgebreide duurzaamheidsnormen, zoals TCO Certified Generation 8, EPEAT en EnergyStar. De EV2795-BK is een zekere investering met het oog op de ESG-richtlijnen voor environmental, social and corporate governance of de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en de noodzakelijke richtlijnen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.\nEnkele voorbeelden voor compliance bij EIZO:\nveilig gebruik van chemicaliën in de kabelisolatie\nuitgebreide en transparante informatie na de service en gedurende de gehele levensduur van het product\nveilig beheer van chemicaliën tijdens het volledige productieproces\npassend arbeidstijdenbeheer voor medewerkers\nmanagementsysteem voor corruptiebestrijding\nverantwoordelijke inkoop van mineralen\nopenbaarmaking van informatie over het energiebeheer

De meest moderne connectiviteit met USB-C

Eén USB-C-kabel levert alles: video- en audiosignalen, een snelle gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal, voeding voor aangesloten apparaten en nog veel meer. De EV2795-BK werkt als centraal dockingstation, waarop u uw laptop snel een eenvoudig kunt aansluiten. Dit is iedere keer weer handig als u vaak wisselt tussen verschillende werkplekken of tussen werken op kantoor en thuiswerken. De USB-C-aansluiting levert bovendien tot 70W voeding voor kleine computers of notebooks. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt.

Design

FlexScan-kantoormonitoren maken een goede indruk op ieder bureau. Het slanke en compacte design heeft een elegante uitstraling en neemt niet meer ruimte in dan nodig. De vrijwel bezelloze modellen zijn bijzonder goed geschikt voor opstellingen met meerdere monitoren, maar ook een enkele monitor ziet er uitstekend uit – zonder compromissen omtrent het bedieningsgemak.

Duurzaam en met een lange levensduur

De EV2795-BK is gemaakt met het oog op een lange levensduur, waarbij rekening is gehouden met de gehele gebruikscyclus en de impact op het milieu. De monitor gaat in de regel significant langer mee dan de garantieperiode van vijf jaar. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar tot vijf jaar nadat de monitor niet meer wordt geproduceerd. De lange levensduur en de optie om de monitor te repareren, sparen natuurlijke grondstoffen en daarmee ook ons milieu. Bij het ontwerp van de EV2795-BK hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige verwerking in de productie. De verpakking van de EV2795-BK bestaat uit een kartonnen doos van 85% gerecycled papier, terwijl de transportpads zelfs zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Duurzaamheid

Een maatschappelijk verantwoorde productie, milieuvriendelijkheid en een lange levensduur gelden bij EIZO als hoekstenen van de productkwaliteit. Daarom zijn onze monitoren uitgerust met doordachte functies voor energiebesparing en worden ze geproduceerd volgens internationale milieuregelgeving. De lange levensduur spaart grondstoffen.

Eén monitor, talloze aansluitmogelijkheden

De EV2795-BK is voorzien van een USB-C-poort en drie USB-A-downstream-poorten, waarmee diverse randapparaten kunnen worden aangesloten zonder dat hiervoor een USB-hub nodig is. Dit kan goed van pas komen als u bijvoorbeeld een laptop met weinig USB-poorten gebruikt, of als u hot desks of thuiskantoren optimaal wilt inrichten. Daarnaast is de monitor uitgerust met USB-C, HDMI en DisplayPort-ingangen voor het videosignaal, zodat u profiteert van optimaal flexibele aansluitingen.

Efficiënte opstelling met meerdere monitoren

Via de USB-C-poorten van de monitor kunt u per daisy-chain-aansluiting meerdere monitoren koppelen, zonder extra verbindingen naar de computer. Hierdoor kunt u moeiteloos twee monitoren naast elkaar gebruiken, zonder onhandig gedoe met kabels. Als u meerdere toepassingen naast elkaar kunt weergeven, werkt u comfortabeler en efficiënter.

Elegant design

Een monitor die er goed uitziet, kan een belangrijke bijdrage leveren aan een prettige werksfeer. Het minimalistische en vrijwel bezelloze design van de ergonomisch ontworpen monitor past heel natuurlijk in uw werkomgeving, ongeacht of u op kantoor werkt of thuis. De behuizing is verkrijgbaar in elegant zwart of fris wit, natuurlijk met bijpassende kabels in exact dezelfde wittoon.

Ergonomie

FlexScan-monitoren zorgen voor een ergonomische inrichting van de werkplek. De monitoren voorkomen niet alleen rug- en oogklachten, maar passen zich ook aan de individuele behoeften van de gebruiker aan. Want wij vinden dat u zich niet zou moeten aanpassen aan uw werkplek, maar uw werkplek aan u.

Flexibele voet

Ergonomisch en stabiel: de verstelbare voet zorgt voor een gezonde lichaamshouding. U kunt de monitorvoet precies in die stand draaien en kantelen die voor uw rug, uw nek en uw zithouding het meest comfortabel is. De voet is bovendien traploos in hoogte verstelbaar en de monitor kan bijna tot op de bodemplaat van de voet worden verlaagd. Zo kunt u de bovenste regel in uw beeld net onder uw ooghoogte plaatsen voor een optimale ergonomische monitorpositie.

Functionele elementen in de schermrand

De voorkant van de EV2795-BK beschikt over elektrostatische bedieningselementen in plaats van mechanische toetsen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien erg elegant. Ook de op de gebruiker gerichte luidsprekers en alle bedieningselementen zijn in de schermrand ondergebracht. Hierdoor sluiten ze op een gebruiksvriendelijke manier aan op het vlakke, bijna randloze design van de monitor.

Garantie

Vijf jaar garantie – compleet zonder zorgen. Door continu onderzoek en doorontwikkeling en een uiterst zorgvuldige kwaliteitscontrole kan EIZO op alle FlexScan-modellen een garantie bieden van 5 jaar. Hierdoor is uw investering zeker en valt uw total cost of ownership lager uit.

Informatie over daisy-chain-compatibiliteit

Weet u niet zeker of uw systeem compatibel is met de daisy-chain-methode? EIZO test de PC's die momenteel op de markt zijn om er zeker van te zijn dat ze compatibel zijn met de daisy-chain-methode en met de FlexScan-monitoren.

KVM-switch: twee computers, één bediening

Het was nog nooit zo eenvoudig om twee computers tegelijk te gebruiken. De EV2795-BK heeft een geïntegreerde Keyboard Video Mouse-switch, zodat de monitor ook werkt als schakeling voor uw toetsenbord en muis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld thuis uw eigen computer en uw zakelijke laptop aansluiten op de monitor met het bijbehorende toetsenbord en de muis. U kunt zelfs andere gekoppelde monitoren probleemloos delen tussen de verschillende computers. Zo kunt u zonder onderbrekingen aan de slag en blijft uw werkplek overzichtelijk.

LAN-poort voor stabiele netwerkverbinding

De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-C-kabel aan te sluiten op de EV2795-BK om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem.

Maatschappelijk verantwoorde productie

De EV2795-BK wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Met Auto EcoView energie besparen en uw ogen beschermen

Overdag, 's nachts, licht, donker: Het maakt niet uit wanneer en hoe u werkt, de functie Auto EcoView meet voortdurend de verandering van het omgevingslicht en optimaliseert het beeldscherm met de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch met behulp van een sensor. De voordelen: Storende verblindingen worden verminderd, uw ogen worden niet zo snel moe. Een speciale tweepuntsaansturing zorgt continu voor de gewenste beeldschermhelderheid door rekening te houden met de in de loop van de dag meest lichte en meest donkere omgeving. Nog een pluspunt: Dankzij de automatische helderheidsaanpassing bespaart u tot maar liefst 50 procent stroom in vergelijking met een monitor die permanent op maximale helderheid staat ingesteld.\nVanzelfsprekend kunt u de monitor ook nog steeds handmatig instellen. Daarbij dient de EcoView-index als hulpmiddel om te zien hoe milieuvriendelijk en besparend uw instelling is.

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere EV2795-BK wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen, als belangrijk onderdeel van ons CSR-rapport.

Milieu- en sociaal bewuste productie

Met de EV2795-BK demonstreert EIZO dat beeld- en productkwaliteit uitstekend samen kunnen gaan met een maatschappelijk verantwoorde planning, inkoop en productie. Dankzij onze bedrijfswaarden kunt u een veilige investering doen in een moderne, betrouwbare monitor.

Minder blauw licht

Blauw licht dat wordt uitgestraald door de LED-backlight van een monitor is een belangrijke factor voor de ergonomie op de werkplek. Een ideale functie als u documenten moet bewerken: de papiermodus optimaliseert de instellingen voor contrast, helderheid en kleurtemperatuur en simuleert zo het lezen van echt papier. Dit zorgt er ook voor dat het aandeel aan blauw licht wordt gereduceerd. In combinatie met de Auto-EcoView-helderheidsregeling kan het blauw licht van uw monitor in totaal wel 80% worden teruggebracht.

Monitor Configurator voor netwerkoverstijgende instellingen

Vereenvoudigt het werk van netwerkbeheerders: De software biedt u de mogelijkheid om meerdere monitoren tegelijkertijd in één stap te configureren, via een USB-verbinding. U bespaart tijd en hebt voor alle beeldschermen dezelfde instellingen. De configuratie kan als XML-bestand worden beveiligd en aan de clients worden overgedragen.

Nul-watt-verbruik dankzij netschakelaar

De monitoren beschikken over een geïntegreerde, mechanische voedingsschakelaar. Dat is bijzonder praktisch en spaart energie: als de monitor met deze schakelaar wordt uitgeschakeld, verbruikt het apparaat geen stroom. In de stand-bymodus is het verbruik hoogstens 0,5 watt.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De EV2795-BK heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de EV2795-BK overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel

De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 2560 x 1440 pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 350 cd/m2. Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.

Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden

Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 5 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.

Screen InStyle

Met de Screen InStyle-software kan de EV2795-BK niet alleen via het on-screen-menu, maar ook vanaf de Windows pc gemakkelijk worden geconfigureerd. De instelmogelijkheden omvatten bijvoorbeeld de kleurweergave, energiebesparingsopties en ergonomische functies zoals de reductie van blauw licht (Circadian Dimming). Bij systemen met meerdere monitoren kunnen de instellingen met Screen InStyle op alle aangesloten beeldschermen worden toegepast.\nMet de servertoepassing Screen InStyle Server kunnen systeembeheerders alle monitoren in een netwerk waarop Screen InStyle is geïnstalleerd, centraal instellen en beheren. Zo wordt het stroomverbruik geoptimaliseerd en wordt het asset management van de monitoren eenvoudiger.

Software & bedieningsgemak

De uitrusting om comfortabel te werken. Onze intelligente software en intuïtieve bedieningsfuncties zorgen voor eenvoudige configuratie, aansturing en dagelijks gebruik, of u nu werkt met één monitor of meerdere monitoren naast elkaar.

Tot maar liefst 30% energie besparen - met de EcoView-Optimizer

Energie besparen zonder concessies aan de kwaliteit: De EcoView-Optimizer vermindert bij donkere beelden volledig automatisch de achtergrondverlichting. Daarbij daalt het energieverbruik met circa 30%. Tegelijkertijd worden het signaal versterkt en de kleurtonaliteiten aangepast. Het resultaat: Bij een lager verbruik ervaart u de beeldkwaliteit die u gewend bent.

Vijf jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve monitortechniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

Vooraf ingestelde kleurmodi: met één druk op de knop de optimale weergave

Vooraf ingestelde kleurmodi maken voor u het werken met en bekijken van afbeeldingen, teksten en films eenvoudiger. Voor de kleurinstellingen maakt het namelijk een verschil of u een film bekijkt, een foto bewerkt, op internet surft of een tekst schrijft. Met een druk op de knop kunt u de bijbehorende instellingen activeren voor een ideale helderheid, gammacorrectie en kleurtemperatuur. De Paper-modus simuleert bijvoorbeeld het prettige contrast van een boek, door het blauwe lichtaandeel en de helderheid te reduceren. Dit spaart de ogen bij het lezen en voorkomt dat ze snel vermoeid raken.

Zorgvuldige kleurregeling

Een foto wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken alle Office-monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10.000 Kelvin – zonder dat er details verloren gaan.

 Omschrijving
De EV2795 heeft het allemaal: uitstekende beeldkwaliteit, ergonomie, moderne USB-C-aansluitingen en een intelligent design. Dat maakt deze flexibele monitor de perfecte keus voor op kantoor en thuis. Voor mensen die met een laptop of tablet werken, levert de monitor extra meerwaarde door de volledige docking-functie, inclusief LAN-verbinding en een oplaadfunctie voor aangesloten apparaten. Opstellingen met meerdere monitoren kunnen met een daisy chain via USB-C eenvoudig worden ingericht.
 Features
 • De meest moderne connectiviteit met USB-C
  Eén USB-C-kabel levert alles: video- en audiosignalen, een snelle gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal, voeding voor aangesloten apparaten en nog veel meer. De EV2795-BK werkt als centraal dockingstation, waarop u uw laptop snel een eenvoudig kunt aansluiten. Dit is iedere keer weer handig als u vaak wisselt tussen verschillende werkplekken of tussen werken op kantoor en thuiswerken. De USB-C-aansluiting levert bovendien tot 70W voeding voor kleine computers of notebooks. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt.
 • Efficiënte opstelling met meerdere monitoren
  Via de USB-C-poorten van de monitor kunt u per daisy-chain-aansluiting meerdere monitoren koppelen, zonder extra verbindingen naar de computer. Hierdoor kunt u moeiteloos twee monitoren naast elkaar gebruiken, zonder onhandig gedoe met kabels. Als u meerdere toepassingen naast elkaar kunt weergeven, werkt u comfortabeler en efficiënter.
 • Eén monitor, talloze aansluitmogelijkheden
  De EV2795-BK is voorzien van een USB-C-poort en drie USB-A-downstream-poorten, waarmee diverse randapparaten kunnen worden aangesloten zonder dat hiervoor een USB-hub nodig is. Dit kan goed van pas komen als u bijvoorbeeld een laptop met weinig USB-poorten gebruikt, of als u hot desks of thuiskantoren optimaal wilt inrichten. Daarnaast is de monitor uitgerust met USB-C, HDMI en DisplayPort-ingangen voor het videosignaal, zodat u profiteert van optimaal flexibele aansluitingen.
 • LAN-poort voor stabiele netwerkverbinding
  De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-C-kabel aan te sluiten op de EV2795-BK om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem.
 • KVM-switch: twee computers, één bediening
  Het was nog nooit zo eenvoudig om twee computers tegelijk te gebruiken. De EV2795-BK heeft een geïntegreerde Keyboard Video Mouse-switch, zodat de monitor ook werkt als schakeling voor uw toetsenbord en muis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld thuis uw eigen computer en uw zakelijke laptop aansluiten op de monitor met het bijbehorende toetsenbord en de muis. U kunt zelfs andere gekoppelde monitoren probleemloos delen tussen de verschillende computers. Zo kunt u zonder onderbrekingen aan de slag en blijft uw werkplek overzichtelijk.
 • Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel
  De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 2560 x 1440 pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 350 cd/m2. Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.
 • Zorgvuldige kleurregeling
  Een foto wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken alle Office-monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10.000 Kelvin - zonder dat er details verloren gaan.
 • Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden
  Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 5 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.
 • Elegant design
  Een monitor die er goed uitziet, kan een belangrijke bijdrage leveren aan een prettige werksfeer. Het minimalistische en vrijwel bezelloze design van de ergonomisch ontworpen monitor past heel natuurlijk in uw werkomgeving, ongeacht of u op kantoor werkt of thuis.
 • Functionele elementen in de schermrand
  De voorkant van de EV2795-BK beschikt over elektrostatische bedieningselementen in plaats van mechanische toetsen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien erg elegant. Ook de op de gebruiker gerichte luidsprekers en alle bedieningselementen zijn in de schermrand ondergebracht. Hierdoor sluiten ze op een gebruiksvriendelijke manier aan op het vlakke, bijna randloze design van de monitor.
Product:
Productnaam:EIZO EV2795-BK 27inch IPS LCD 16:9 2560x1440 350cd/m2 178/178 USB-C DP HDMI USB hub 2/4 USB-C Daisy Chain Auto EcoView black cabinet
Omschrijving:EIZO FlexScan EV2795-BK - Met FlexStand - LED-monitor - 27" - 2560 x 1440 - IPS - 350 cd/m² - 1000:1 - 5 ms - HDMI, DisplayPort, USB-C - luidsprekers - zwart
EAN code:
Fabrikantsgarantie:24 maanden bring-in garantie
 Algemeen
Display-type:LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting / TFT actieve matrix
Energieklasse:Klasse D
Energieverbruik per jaar:23 kWh
Diagonale afmeting:27"
Ingebouwde apparaten:USB 3.1 Gen1-hub
Paneeltype:IPS
Aspectverhouding:16:9
Native resolutie:2560 x 1440
Pixel Pitch:0.233 mm
Pixel Per Inch:109
Helderheid:350 cd/m²
Contrastverhouding:1000:1
Responstijd:5 ms (grijs-naar-grijs)
Verticale snelheid van verversen:59 - 61 Hz
Horizontale snelheid van verversen:31 - 89 kHz
Horizontale kijkhoek:178
Verticale kijkhoek:178
Achtergrondverlichtingtechnologie:LED-achtergrondlicht
OSD-talen:Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Engels, Duits, Frans, Italiaans, Zweeds, Spaans, Japans
Functies:sRGB kleurmanagement, Auto EcoView, The Paper Mode, Anti-knippertechnologie, Movie Mode, Power Saving Mode
Kleur:Zwart
Afmetingen (BxDxH):61.14 cm x 36.86 cm x 23 cm - met standaard
Gewicht:8.5 kg
 Audio
Type:Luidsprekers - stereo
Uitgangsvermogen/-kanaal:1 Watt
 Connectiviteit
Interfaces:HDMI (HDCP 1.4)
DisplayPort (HDCP 1.3)
USB-C (HDCP 1.3)
USB 3.1 Gen 1 upstream (Type B)
Koptelefoon (mini-jack)
USB-C 3.1 Gen 1 stroomopwaarts/Display Port met voeding
3 x USB 3.1 Gen 1 downstream (Type A)
USB C 3.1 neerstrooms met voeding
 Mechanisch
Weergave positieaanpassingen:Hoogte, as (draaiend), draaibaar, tilt
Kantelhoek:-5/+35
Draaihoek:344
Rotatiehoek:180
Hoogte Aanpassing:176.6 mm
VESA-montageverbinding:100 x 100 mm
 Diversen
Voorzieningen:VESA-interfaceondersteuning
Kabels meegeleverd:1 x USB to LAN Adapter
1 x USB-C cable - 2 m
Montagekit:Inclusief
Conformiteitsnormen:FCC Klasse B-gecertifieerd, TUV, TUV GS, TUV S, CB, CCC, TUV Ergo, RoHS, WEEE, PSE Mark, cTUVus, China Energy Label Level 2, EPA, VCCI Class B, EAC, China RoHS, RCM, CAN ICES-3 Class B, TUV LBL
 Stroom
Input Voltage:120/230 V wisselstroom (50/60 Hz)
Stroomverbruik (Aan modus):16 W
Stroomverbruik SDR (aan-modus):16 kWh/1000u
Energieverbruik (gemiddeld):16 Watt
Stroomverbruik stand-by:0.5 Watt
Aan-/uitschakelaar:Ja
 Software / Systeemvereisten
Bijgeleverde software:EIZO Screen InStyle
 Afmetingen & gewicht
Afmetingen & gewicht details:Met standaard - breedte: 61.14 cm - diepte: 36.86 cm - hoogte: 23 cm - gewicht: 8.5 kg
Zonder standaard - breedte: 61.14 cm - diepte: 5.6 cm - hoogte: 35.66 cm - gewicht: 5.7 kg
 Milieunormen
TCO-gecertificeerd:TCO Certified Displays 8
Gecertificeerd ENERGY STAR:Ja
 Garantie van de fabrikant
Service & Support:Beperkte garantie - 5 jaar
 Omgevingsparameters
Min. gebruikstemperatuur:5 °C
Max. gebruikstemperatuur:35 °C
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruik:20 - 80% (niet condenserend)

Algemene kenmerken

SKU
EV2795-BK-rev
EAN
4995047056638
Merk
Eizo

Product kenmerken

Scherm diagonaal
27.0 inch

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Eizo

Eizo Corporation is een fabrikant van computer lcd-monitoren.

Andere Eizo product categorieen