EIZO FlexScan EV2490-BK computer monitor 60,5 cm (23.8"") 1920 x 1080 Pixels Full HD LED Zwart

Informatie

Levertijd
Onbekend
Conditie
Nieuw
Voorraad
0
Product momenteel niet beschikbaar

Beschrijving EIZO FlexScan EV2490-BK computer monitor 60,5 cm (23.8"") 1920 x 1080 Pixels Full HD LED Zwart

EIZO FlexScan EV2490-BK. Beeldschermdiagonaal: 60,5 cm (23.8""), Resolutie: 1920 x 1080 Pixels, HD type: Full HD, Display technologie: LED, Responstijd: 5 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Ingebouwde USB-hub, Versie USB-hub: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA-montage, In hoogte verstelbaar. Kleur van het product: Zwart

Specificaties EIZO FlexScan EV2490-BK computer monitor 60,5 cm (23.8"") 1920 x 1080 Pixels Full HD LED Zwart

De meest moderne connectiviteit met USB-C

Eén USB-C-kabel levert alles: video- en audiosignalen, een snelle gegevensoverdracht inclusief netwerksignaal, voeding voor aangesloten apparaten en nog veel meer. De EV2490-BK werkt als centraal dockingstation, waarop u uw laptop snel een eenvoudig kunt aansluiten. Dit is iedere keer weer handig als u vaak wisselt tussen verschillende werkplekken of tussen werken op kantoor en thuiswerken. De USB-C-aansluiting levert bovendien tot 70W voeding voor kleine computers of notebooks. Zo houdt u ruimte over op uw bureau, omdat een extra adapter hierdoor overbodig wordt.

Efficiënte opstelling met meerdere monitoren

Via de USB-C-poorten van de monitor kunt u per daisy-chain-aansluiting meerdere monitoren koppelen, zonder extra verbindingen naar de computer. Hierdoor kunt u moeiteloos vier monitoren naast elkaar gebruiken, zonder onhandig gedoe met kabels. Als u meerdere toepassingen naast elkaar kunt weergeven, werkt u comfortabeler en efficiënter.

Overigens kunnen computers en monitoren met een DisplayPort-aansluiting ook op USB-C worden aangesloten. De juiste kabel hiervoor uit onze optionele accessoires heet CP200.

Slim gekozen oplossingen voor meerdere schermen

Oplossingen met meerdere beeldschermen zien er bijzonder goed uit wanneer alle monitoren een soortgelijk ontwerp hebben en een Ultra Slim-designt zonder frame. Dit is eenvoudig te realiseren door de USB-C daisy chain te gebruiken en meerdere EV2490's aan elkaar te koppelen.

Omdat er vanaf het laatste scherm geen verdere chaining nodig is, wordt hiervoor het goedkopere model EV2480 aanbevolen. Het kan zonder de USB-C down-poort, LAN-aansluiting en KVM-switch. Het design en de standaard van de EV2490 en EV2480 zijn hetzelfde.

Eén monitor, talloze aansluitmogelijkheden

De EV2490-BK is voorzien van een USB-C-poort en drie USB-A-downstream-poorten, waarmee diverse randapparaten kunnen worden aangesloten zonder dat hiervoor een USB-hub nodig is. Dit kan goed van pas komen als u bijvoorbeeld een laptop met weinig USB-poorten gebruikt, of als u hot desks of thuiskantoren optimaal wilt inrichten. Daarnaast is de monitor uitgerust met USB-C, HDMI en DisplayPort-ingangen voor het videosignaal, zodat u profiteert van optimaal flexibele aansluitingen.

LAN-poort voor stabiele netwerkverbinding

De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een stabiele netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-kabel aan te sluiten op de EV2490-BK om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem. Als netwerkapparaat heeft de monitor zijn eigen MAC-adres.

KVM-switch: twee computers, één bediening

Het was nog nooit zo eenvoudig om twee computers tegelijk te gebruiken. De EV2490-BK heeft een geïntegreerde Keyboard Video Mouse-switch, zodat de monitor ook werkt als schakeling voor uw toetsenbord en muis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld thuis uw eigen computer en uw zakelijke laptop aansluiten op de monitor met het bijbehorende toetsenbord en de muis. U kunt zelfs andere gekoppelde monitoren probleemloos delen tussen de verschillende computers. Zo kunt u zonder onderbrekingen aan de slag en blijft uw werkplek overzichtelijk.

Optimale beeldkwaliteit dankzij IPS-panel

De monitor levert een uitmuntende beeldkwaliteit die is gebaseerd op drie pijlers: excellente resolutie van 1920 x 1080 (Full HD) pixels, maximaal contrast van 1000:1 en een stabiele helderheid met tot 250 cd/m2. Dat betekent: U geniet van haarscherpe tekstcontouren, stralende illustraties en heldere beelden. Dankzij de hoogwaardige IPS-panels met LED-backlight blijven contrasten en kleuren vanuit elke kijkhoek stabiel.

Zorgvuldige kleurregeling

Een foto wordt pas perfect als de kleuren perfect zijn. Daarom beschikken alle Office-monitoren van EIZO over een Look-Up Table (LUT) van ten minste 10 bit, waardoor kleurinformatie aanzienlijk preciezer wordt toegewezen dan bij een 8-bits LUT. Fijne kleurnuances zorgen voor perfect weergegeven overgangen en ondersteunen daarnaast de mogelijkheid om de instellingen heel precies af te stemmen. De witpuntwaarde kan bijvoorbeeld in stappen van 500 worden ingesteld van 4000 tot 10.000 Kelvin – zonder dat er details verloren gaan.

Overdrive voor snelle overgangen tussen beelden

Snel, sneller, Overdrive. De Overdrive-functie versnelt het overschakelen tussen beelden, waardoor de grijs-naar-grijs-reactietijd gemiddeld slechts 5 ms bedraagt. Films en snelle overgangen tussen beelden ziet u zonder dat er nog iets van het vorige beeld achterblijft.

Elegant design

Een monitor die er goed uitziet, kan een belangrijke bijdrage leveren aan een prettige werksfeer. Het vrijwel bezelloze design van de ergonomisch ontworpen monitor past heel natuurlijk in uw werkomgeving, ongeacht of u op kantoor werkt of thuis. De behuizing is verkrijgbaar in elegant zwart of fris wit, natuurlijk met bijpassende kabels in exact dezelfde wittoon.

Functionele elementen in de schermrand

De voorkant van de EV2490-BK beschikt over elektrostatische bedieningselementen in plaats van mechanische toetsen. Deze zijn gemakkelijk te gebruiken en bovendien erg elegant. Ook de op de gebruiker gerichte luidsprekers en alle bedieningselementen zijn in de schermrand ondergebracht. Hierdoor sluiten ze op een gebruiksvriendelijke manier aan op het vlakke, bijna randloze design van de monitor.

Met Auto EcoView energie besparen en uw ogen beschermen

Overdag, 's nachts, licht, donker: Het maakt niet uit wanneer en hoe u werkt, de functie Auto EcoView meet voortdurend de verandering van het omgevingslicht en optimaliseert het beeldscherm met de ideale helderheidswaarden. Volledig automatisch met behulp van een sensor. De voordelen: Storende verblindingen worden verminderd, uw ogen worden niet zo snel moe. Een speciale tweepuntsaansturing zorgt continu voor de gewenste beeldschermhelderheid door rekening te houden met de in de loop van de dag meest lichte en meest donkere omgeving. Nog een pluspunt: Dankzij de automatische helderheidsaanpassing bespaart u tot maar liefst 50 procent stroom in vergelijking met een monitor die permanent op maximale helderheid staat ingesteld.

Vanzelfsprekend kunt u de monitor ook nog steeds handmatig instellen. Daarbij dient de EcoView-index als hulpmiddel om te zien hoe milieuvriendelijk en besparend uw instelling is.

Flikkervrij: omwille van de ogen

Om uw ogen te beschermen, ontwikkelde EIZO een hybride technologie voor de regeling van de achtergrondverlichting. Dit combineert de voordelen van de gebruikelijke PWM-regeling (pulsbreedtemodulatie) en een gelijkstroomregeling (gelijkstroom). Bij PWM-regeling worden veel hogere frequenties gebruikt dan bij standaard PWM-methoden. Het resultaat: een flikkervrije kijkervaring met behoud van beeldkwaliteit en kleurstabiliteit. Bovendien kunt u, in vergelijking met gelijkstroomregeling, de helderheid aanpassen tot minder dan 1% van de maximumwaarde in donker verlichte kamers. Het voordeel: uw scherm blijft zelfs in deze omstandigheden vrij van schittering.

Dat de EIZO FlexScan-monitoren flikkervrij zijn en weinig blauw licht bevatten, is gecertificeerd door TÜV Rheinland. Lees meer over waarom ogen vermoeid raken als u achter de computer werkt.

Ontspiegeling: meer beeld, minder reflectie

De EV2490-BK heeft een optimaal ontspiegeld displayoppervlak. Doordat weerspiegelingen door de verstrooiing van gereflecteerd licht tot een minimum worden beperkt, voorkomt de EV2490-BK overbelasting van de ogen. Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en voorkomt geforceerde houdingen voor de monitor, die veel mensen aannemen om verblindingseffecten te voorkomen.

Minder blauw licht

Helder, blauw licht dat kan worden uitgestraald door LED-achtergrondverlichting van monitoren verstoort de ergonomie op de werkplek. Een ideale functie als u documenten moet bewerken: de papiermodus optimaliseert de instellingen voor contrast, helderheid en kleurtemperatuur en simuleert zo het lezen van echt papier. Dit zorgt er ook voor dat het aandeel aan blauw licht wordt gereduceerd. In combinatie met de Auto-EcoView-helderheidsregeling kan het blauw licht van uw monitor in totaal wel 80% worden teruggebracht.

Flexibele standaard

Ergonomisch en stabiel: de verstelbare standaard heeft ergonomie hoog in het vaandel staan. U kunt de monitor draaien, zwenken en kantelen op de manier die voor uw rug, nek en zithouding het meest comfortabel is. Hij kan traploos in hoogte worden versteld en tot bijna aan het bureau of de voet van de standaard worden neergelaten. Hierdoor kunt u de bovenste rij beelden ergonomisch onder ooghoogte plaatsen.

Geoptimaliseerde kleurweergave met één druk op de knop

Vooraf ingestelde kleurmodi maken het u gemakkelijker om te werken en afbeeldingen, teksten of films te bekijken. Want het maakt verschil of u een film bekijkt, een foto bewerkt, op het web surft of teksten schrijft. Met één druk op de knop stelt u de betreffende voorinstellingen voor helderheid, gammacorrectie en kleurtemperatuur in. De papiermodus simuleert bijvoorbeeld het aangename contrast van bedrukt papier, wat prettig is voor de ogen bij het lezen en vermoeidheid voorkomt.

Bediening is kinderspel met de Button Guide

Met de Button Guide hebt u alle functies in één oogopslag. Eén aanraking van het bedieningspaneel is voldoende en de functietoewijzing van de toetsen wordt weergegeven. Uw voordeel: een duidelijke bediening en een strak, overzichtelijk design.

Monitorconfigurator voor bedrijfsbrede monitorinstelling

Vereenvoudiging van het werk voor netwerkbeheerders: met de software kunt u in één stap meerdere monitoren uniform configureren via hun USB-aansluiting. U bespaart tijd en krijgt dezelfde instellingen voor vele monitoren. De configuratie kan worden opgeslagen als een XML-bestand en naar de clients worden gezonden.

Tot maar liefst 30% energie besparen - met de EcoView Optimizer

Energie besparen zonder concessies aan de kwaliteit: De EcoView Optimizer vermindert bij donkere beelden volledig automatisch de achtergrondverlichting. Daarbij daalt het energieverbruik met circa 30%. Tegelijkertijd worden het signaal versterkt en de kleurtonaliteiten aangepast. Het resultaat: Bij een lager verbruik ervaart u de beeldkwaliteit die u gewend bent.

Nul-watt-verbruik dankzij netschakelaar

De monitoren beschikken over een geïntegreerde, mechanische voedingsschakelaar. Dat is bijzonder praktisch en spaart energie: als de monitor met deze schakelaar wordt uitgeschakeld, verbruikt het apparaat geen stroom. In de stand-bymodus is het verbruik hoogstens 0,5 watt.

Maatschappelijk verantwoorde productie

De EV2490-BK wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere EV2490-BK wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen, als belangrijk onderdeel van ons CSR-rapport.

Duurzaam en met een lange levensduur

De EV2490-BK is gemaakt met het oog op een lange levensduur, waarbij rekening is gehouden met de gehele gebruikscyclus en de impact op het milieu. De monitor gaat in de regel significant langer mee dan de garantieperiode van vijf jaar. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar tot vijf jaar nadat de monitor niet meer wordt geproduceerd. De lange levensduur en de optie om de monitor te repareren, sparen natuurlijke grondstoffen en daarmee ook ons milieu. Bij het ontwerp van de EV2490-BK hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige verwerking in de productie. In de verpakking van het [[[Model]] bestaat het karton voor 85% uit gerecycleerd papier, terwijl de transportkussens op milieuvriendelijke wijze op cellulose zijn gebaseerd.

Natuurlijke schoonheid

Het is voor de hele wereld van belang om het gebruik van vluchtige organische stoffen in de materiaalproductie, zoals in sommige verfsoorten, terug te dringen.

EIZO heeft jarenlang onderzoek gedaan en heeft zo de expertise opgebouwd om ook zonder verf haar monitorbehuizingen een egale kleur en textuur te geven.

Milieuvriendelijke verpakking

Voor de verpakking van het [[[Model]] neemt EIZO afscheid van plastic en polystyreen om het milieu minder te belasten. In plaats daarvan is de monitor veilig verpakt met gegoten pulp van gerecycled karton en krantenpapier. De bijgevoegde kabels zitten in cellulose doeken in plaats van plastic zakken.

Compliance met normen en richtlijnen

De monitor is gecertificeerd volgens belangrijke, uitgebreide duurzaamheidsnormen, zoals TCO Certified Generation 9, EPEAT en ENERGY STAR®. De EV2490-BK is een zekere investering met het oog op de ESG-richtlijnen voor environmental, social and corporate governance of de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en de noodzakelijke richtlijnen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Enkele voorbeelden voor compliance bij EIZO:

veilig gebruik van chemicaliën in de kabelisolatie\nuitgebreide en transparante informatie na de service en gedurende de gehele levensduur van het product\nveilig beheer van chemicaliën tijdens het volledige productieproces\npassend arbeidstijdenbeheer voor medewerkers\nmanagementsysteem voor corruptiebestrijding\nverantwoordelijke inkoop van mineralen\nopenbaarmaking van informatie over het energiebeheer

Vijf jaar garantie

EIZO biedt vijf jaar garantie inclusief on-site omruilservice. Wij kunnen dit bieden dankzij een ingenieus productieproces, dat is gebaseerd op een eenvoudige succesformule: doordachte en innovatieve monitortechniek, gefabriceerd met high-end-materialen.

Beeldscherm
60,5 cm (23.8"")
1920 x 1080 Pixels
16
IPS
Full HD
LED
Flat
1000
60 Hz
1,06 biljoen kleuren
250 cd/m²
5 ms
LED
640 x 480 (VGA),720 x 400,800 x 600 (SVGA),1024 x 768 (XGA),1280 x 1024 (SXGA),1680 x 1050 (WSXGA+),1920 x 1080 (HD 1080)
178°
178°
0,275 x 0,275 mm
93 ppi
31 - 68 kHz
59 - 61 Hz
52,7 cm
29,6 cm
60,5 cm
sRGB
Prestatie
Ja
Ja
Design
Bedrijf
Zwart
CE, UKCA, CB, TCO Certified Generation 9, EPA ENERGY STAR ®, TUV/GS, TUV Ergonomics Approved (including ISO 9241-307), TUV/Blue Low Light Content, TUV/Flicker Free, EPEAT 2018 (US), cTÜVus , EAC, PSE, FCC-B, CAN ICES-3 (B), RCM, VCCI-B, CCC, RoHS, China RoHS, WEEE
Poorten & interfaces
Ja
Ja
Ja
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
1
1
3
1
Ja
1
1
1
3,5 mm
Ja
Ergonomie
Ja
Ja
Ja
100 x 100 mm
19,1 cm
Ja
-90 - 90°
Ja
0 - 344°
Ja
-5 - 35°
Ja
Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Zweeds
Energie
C
9 kWu
11 W
0,5 W
155 W
100 - 240 V
50/60 Hz
A tot G
Gewicht en omvang
537,8 mm
230 mm
523,6 mm
7,2 kg
53,1 cm
5,4 cm
34,4 cm
4,5 kg
Verpakking
AC, USB Type-C
Ja
Overige specificaties
Ja
1"

Algemene kenmerken

SKU
EV2490-BK-rev
EAN
 
Merk
Eizo

Product kenmerken

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Eizo

Eizo Corporation is een fabrikant van computer lcd-monitoren.

Andere Eizo product categorieen