27599-989-899 Jabra Evolve2 75 Headset Bedraad en draadloos Hoofdband Kantoor/callcenter USB Type-C Bluetooth Zwart

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
7

€ 314,37
Excl. btw: € 259,81

Beschrijving Jabra Evolve2 75 Headset Bedraad en draadloos Hoofdband Kantoor/callcenter USB Type-C Bluetooth Zwart

Jabra Evolve2 75. Type product: Headset. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, Bluetooth. Aanbevolen gebruik: Kantoor/callcenter. Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz. Aansluitbereik: 30 m. Gewicht: 197 g. Kleur van het product: Zwart

Specificaties Jabra Evolve2 75 Headset Bedraad en draadloos Hoofdband Kantoor/callcenter USB Type-C Bluetooth Zwart

De nieuwe norm voor hybride werken

Deze uitgekiende headset is speciaal gemaakt om je te helpen verbonden en productief te blijven, van het eerste gesprek op de dag tot de laatste trein naar huis. Wat er ook gebeurt tijdens je dag.

Dus of je nu belt vanuit een rumoerige woning, gebruikmaakt van hot desking in een gedeelde werkomgeving of je probeert te concentreren in een drukke open kantooromgeving - de Evolve2 75 is perfect afgestemd op jouw behoeften.

Is je interesse gewekt? Neem dan eens een kijkje in ons kantoor…

Doe net alsof je thuis bent

Klaar voor een geheel nieuwe norm van comfort? We hebben een revolutionaire nieuwe dual-foam-technologie ontworpen met een ergonomisch oorschelpdesign. Het vernieuwde patroon van het kunstlederen oorkussen biedt verbeterde ventilatie, waardoor de headset comfortabel blijft van het eerste tot het laatste gesprek.

Onze technici hebben een heleboel tijd gestoken in het onderzoeken van traagschuim met verschillende gewichten, consistenties en dichtheden om de audioprestaties te optimaliseren. En ze hebben tegelijkertijd een enorme doorbraak gerealiseerd wat het comfort betreft.

Door hard schuim aan de buitenkant te combineren met zacht schuim aan de binnenkant van de oorkussen, kunnen we ongekende geluidsisolatie en het ultiem draagcomfort bieden voor de hele dag. Je krijgt dus nog betere Active Noise Cancellation (ANC) in een headset die je zo lang kunt dragen als je wilt.

Het is tijd om over te stappen naar een geheel nieuwe standaard van comfort.

Houd het professioneel

Omdat rumoerige omgevingen bij hybride werken soms onvermijdelijk zijn, hebben we de Evolve2 75 voorzien van 8 strategisch geplaatste microfoons en onze geavanceerde beam-forming-technologie. Dus ook als de kinderen thuis zijn, de trein vol zit of het een beetje druk is in het kantoor, hoort je gesprekspartner jou en niet je omgeving dankzij onze baanbrekende gesprekstechnologie.

De Evolve2 75 voldoen aan de Open Office-vereisten van Microsoft, en is daardoor de ideale keuze voor drukke open werkomgevingen.

Onze geavanceerde drievoudige digitale chipset vormt de krachtbron achter een baanbrekende nieuwe Jabra-algoritme die de differentiatie van stem en achtergrondgeluid tijdens het bellen nog nauwkeuriger maakt.

De Evolve2 75 houdt het achtergrondgeluid op de achtergrond, en uit je gesprekken.

De beste in alle. Genieten.

Onze Evolve-serie heeft al een enorme voorsprong wat betreft toonaangevende gespreksprestaties van professionele kwaliteit, maar de Evolve2 75 is de beste in alle. Met een vernieuwde microfoonarm die 33% korter is dat die van de Evolve 75, levert deze headset de toonaangevende gespreksprestaties waar Jabra-headsets bekend om staan.

In de Prestatiemodus, met de microfoonarm omlaag, is de headset specifiek geoptimaliseerd voor uitstekende gesprekskwaliteit in open kantooromgevingen of op andere rumoerige plaatsen en voldoet de headset aan de Open Office-vereisten van Microsoft.

En onderweg in de Discrete modus, waarin de microfoonarm is weggeklapt, is de microfoonarm niet te zien, maar kun je nog steeds vertrouwen op een heldere gesprekskwaliteit.

Met de Evolve2 75 kun je overal werken.

Niets verstoort je concentratie.

Soms moet je oproepen beantwoorden en je concentreren in minder ideale omstandigheden. Maar met onze volledig instelbare Jabra Advanced Active Noise Cancellation™ (ANC) hoef je je geen zorgen te maken over hoe (en waar) je werkt. Met de Sound+-app kun je het niveau van de geluidsonderdrukking instellen en de geavanceerde dubbele hybride ANC met feedforward en feedback zijn werk laten doen om jou te beschermen tegen afleiding.

In de trein, op straat, in het café, op het vliegveld en teug naar het kantoor.

Evolve2 75 is speciaal gemaakt om je te helpen je te concentreren, waar je ook bent.

Drie geavanceerde chipsets. Drie keer zoveel kracht.

De motor achter alle sublieme (en we bedoelen echt sublieme) features van de Evolve2 75 is een geavanceerd ecosysteem van drie krachtige digitale chipsets. Deze werken samen om de Evolve2 75 sneller, krachtiger en intelligenter te maken dan ooit tevoren.

\nOngekende verwerkingskracht = ongekende productiviteit.

Net zo flexibel als jij

De Evolve2 75 is verkrijgbaar in een Microsoft Teams-gecertificeerde variant en een UC-variant die gecertificeerd is voor Google Meet en Zoom om een naadloze communicatie te garanderen.

\nHij is ook geoptimaliseerd voor andere toonaangevende UC-platforms, dus u kunt erop vertrouwen dat, hoe u ook in contact blijft met uw team, dit vertrouwde apparaat de samenwerking de hele dag in stand houdt.

Bescherm je concentratiezone

In gesprek? Geen probleem. We hebben onderzoek gedaan naar de manier waarop wordt gewerkt in een open kantooromgeving en de resultaten gebruikt om het in-gespreklampje op de Evolve2 75 te optimaliseren, zodat het beter zichtbaar is*, uit meerdere hoeken.

Nu kunnen je teamleden ziet dat je in gesprek bent voordat je hen dat met gebaren duidelijk moet maken.

Het is goed om te weten dat je duidelijk kunt maken dat je bezig bent voordat je wordt gestoord.\n*vergeleken met de Evolve 75.

Blijf flexibel. Blijf verbonden.

Tijd voor koffie. Dankzij de uitstekende gespreksprestaties binnen een draadloos bereik van 30 meter kun je zelfs tijdens een gesprek een kop koffie halen. (Vergeet alleen niet je microfoon uit te zetten.)

En dankzij de flexibele connectiviteit kun je verbinding maken met zowel je laptop als je smartphone. Dus je kunt nog verder van je bureau lopen zonder dat de verbinding wordt verbroken.

\nDe Evolve2 75 geeft je de vrijheid die je nodig hebt voor een flexibele werkdag.

Perfect geluid voor gesprekken en muziek

Als wereldleiders op het gebied van professionele geluidskwaliteit onderschatten we nooit de waarde van hoogwaardig geluid voor een soepel verlopende dag. En met de Evolve2 75 hebben we opnieuw een nieuwe norm gesteld.

Kristalheldere audio voor je gesprekken en je muziek dankzij de combinatie van krachtige, geluidslekkagebestendige luidsprekers van 40 mm en onze revolutionaire nieuwe dual-foam.

De nieuwste AAC-codecs en onze unieke MySound-technologie (die het geluid afstemt op jouw individuele hoorprofiel) zorgen ervoor dat je muziek beter klinkt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je kunt het geluid zelfs nog verder afstemmen met de instelbare equalizer.

Dus of je nu belt om in te checken op maandagmorgen, of luister naar je afspeellijst met motiverende muziek om je week goed te beginnen - de Evolve2 75 is gemaakt om je de geluidskwaliteit te geven die je nodig hebt om de dag door te komen.

Wat je ook doet: de Evolve2 75 helpt je het ritme te vinden dat bij jou past.

Hoor wat er om je heen gebeurt

Geluidsonderdrukking is mooi, maar soms moet je de wereld even tot je laten doordringen. Van stationsmededelingen tot het bestellen van een kop koffie - met een druk op de HearThrough-knop hoor je wat er wordt gezegd zonder je headset af te doen.

HearThrough maakt gebruik van de ingebouwde microfoons om de buitenwereld tot je te laten doordringen, zodat je met een druk op de knop kunt meeluisteren met een gesprek of kunt horen wat er om je heen gebeurt.

\nMet HearThrough houd je de wereld binnen handbereik.

Jouw headset. Jouw voorkeuren.

Met de apps die bij de Evolve2 75 worden geleverd kun je bijna alle aspecten van je headset aanpassen en afstemmen op jouw unieke voorkeuren.

\nMet de Sound+-app kun je ANC en HearThrough instellen, je geluid aanpassen met MySound en de instelbare equalizer, de belinstellingen aanpassen en de firmware upgraden vanaf je mobiel.

\nGebruik je meer dan één Jabra-headset? Met de Jabra Direct-app op je PC kun je een complete overzicht bekijken van de instellingen en firmware-upgrades voor al je apparaten. We hebben de app zelfs een glanzend niet uiterlijk gegeven en nog meer nuttige functies toegevoegd.

\nOmdat wij vinden dat een goede headset maatwerk is.

Ontworpen met nadruk op de pasvorm.

De Evolve2 75 biedt een geheel nieuw niveau van comfort. We hebben het ontwerp op een geheel nieuwe manier benaderd aan de hand van biometrische metingen van honderden hoofden om exact de juiste pasvorm te krijgen.

\nOp basis van een simulatiehoofd (en honderden proefpersonen) hebben we erop toegezien dat onze oplossing echt past voordat onze Deense designafdeling ermee aan de slag ging.

De perfecte pasvorm. Ontworpen voor jou.

Ongestoord werken. Ontspannen. De hele dag door.

Als elke dag anders is, moet je erop kunnen vertrouwen dat je headset het allemaal aan kan. We hebben onze geavanceerde batterijefficiëntietechnologie toegepast om de prestaties van de Evolve2 75 te optimaliseren tot maar liefst 25 uur gesprekstijd of 36 uur muziektijd na één keer opladen.

\nVerder hebben we onze snellaadfunctie geoptimaliseerd, met een batterijduur van maar liefst 4 uur na slechts 15 minuten opladen. Zo kun je de batterijduur van een week dus zelfs nog verlengen om ook je downtime te dekken.

Langere batterijduur. Meer mogelijkheden.

Je bent verbonden

Niets is beter dan direct verbinding hebben. En veel sneller dan met Google Fast Pair voor bedrijven gaat het niet. Hierbij wordt gebruikgemaakt van Bluetooth Low Energy (BLE) om apparaten in de buurt te ontdekken zonder een aanslag te plegen op de batterij van je telefoon.

\nWe hebben nauw samengewerkt met Google om deze functionaliteit in onze headsets voor bedrijven op te nemen, zonder concessies te doen aan je privacy.

Plaats de Evolve2 75 gewoon in de buurt van je Android-apparaat. Zo snel is het.

Prestatie
Headset
Hoofdband
Kantoor/callcenter
Zwart
Stereofonisch
Volume +, Volume -
Knop
On-ear control unit
Ja
Ja
Ja
Jabra PeakStop, Jabra SafeTone, Jabra Safetone G616
Ja
Ja
2
Ja
Ja
Ja
Poorten & interfaces
Bedraad en draadloos
Ja
USB Type-C
Ja
HFP
5.2
20 - 20000 Hz
100 - 8000 Hz
30 m
Hoofdtelefoon
Supraaural
30 mW
20 - 20000 Hz
4 cm
Ja
Actief
Microfoon
Boom
5 - 20000 Hz
-35 dB
Ja
8
Ja
Ja
Accu/Batterij
Ja
Ingebouwde accu
Lithium-Ion (Li-Ion)
36 uur
33 uur
36 uur
Ja
24 uur
Ja
2,7 uur
USB
18 uur
24 uur
Eisen aan de omgeving
-10 - 45 °C
-10 - 45 °C
Gewicht en omvang
145 mm
67 mm
190 mm
197 g
Verpakking
199 mm
75 mm
238 mm
Inhoud van de verpakking
Ja
Ja
USB Type-C
Ja
USB Type-a naar USB Type-C
1
Logistieke gegevens
85183000
Ja
Overige specificaties
Ja
Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans
Jabra Sound+, Jabra Direct, Jabra Xpress
Ja
Ja
Y"

Algemene kenmerken

SKU
27599-989-899
EAN
5706991024425
Merk
Jabra

Product kenmerken

Hoofdkleur
Zwart
Kleur
Zwart

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra