2740-109 Jabra Speak2 40 luidspreker telefoon Universeel USB Type-C Grijs

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
16

€ 130,44
Excl. btw: € 107,80

Beschrijving Jabra Speak2 40 luidspreker telefoon Universeel USB Type-C Grijs

Jabra Speak2 40. Soort apparaat: Universeel, Kleur van het product: Grijs, Snoerlengte: 0,8 m. Frequentiebereik: 100 - 20000 Hz. Frequentie microfoon: 150 - 7000 Hz. Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Interface: USB Type-C, USB-connectortype: USB Type-C. Type stroombron: USB

Specificaties Jabra Speak2 40 luidspreker telefoon Universeel USB Type-C Grijs

Neem het woord

In de woonkamer. Of je koffietafel. Of dat kleine tafeltje in de rugleuning van de stoel voor je in een lege treincoupé. Kortom, waar je ook moet vergaderen, de Speak2 40 is er klaar voor.

We hebben de nieuwe generatie van onze toonaangevende speakerphones* ontwikkeld met full-duplex audio, geavanceerde microfoontechnologie en hoogwaardige luidsprekers, zodat hybride werken werkt.

De kracht van de interruptie

Wanneer is een conversatie niet een echt gesprek? Wanneer een speakerphone niet alle sprekers even veel kans geeft om gehoord te worden.

De Speak2 serie is onze eerste die speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor full-duplex audio, zodat iedereen tegelijkertijd kan spreken en gehoord worden. Zo wordt de natuurlijke flow van face-to-face gesprekken behouden, wat virtueel samenwerken makkelijker maakt. De kracht van de interruptie is in jouw handen. Gebruik het met wijsheid.

Alleen het goede

Je wilt horen wat je collega's zeggen, niet hoe hun stoelen piepen of hoe Freds computer lawaai maakt. Daarom heeft de nieuwe generatie van de toonaangevende Speak-serie* meer microfoons dan ooit. Vier om precies te zijn.

Deze ultra-geavanceerde beamforming, noise-cancelling microfoons pikken uit alle richtingen geluid op en filteren vakkundig piepende stoelen en lawaaiige computers weg, zodat je het luid en duidelijk hoort als de baas ""goed gedaan"" zegt.

Iedere stem is gelijk

Van de stille bespiegelaars tot de hardopdenkers, iedereen in je team verdient het om gehoord te worden. Daar hebben wij voor gezorgd met onze revolutionaire nieuwe normalisatie van het stemniveau.

Deze geavanceerde spraaktechnologie brengt alle stemmen op hetzelfde volumeniveau, zodat iedereen zich vrij kan uitdrukken op de manier die van nature bij hem of haar past, en je niet steeds aan het volume hoeft te morrelen.

Het zijn de nuances die ertoe doen

Met onze nieuwste toevoeging aan de toonaangevende Speak-serie* herschrijven we de regels van de persoonlijke speakerphone. Deze krachtige speakerphone zorgt ervoor dat elke nuance van wat je zegt luid en duidelijk overkomt.

Onze 50-mm luidspreker met volledig bereik en wideband audio registreert en levert geluid over een breed spectrum van frequenties, voor een vol, prachtig, kamervullend geluid dat iedereen in de ban houdt. Jij kunt je aandacht vol op de inhoud richten.

Vrienden met iedereen

Of je nu aan de keukentafel werkt, aan je bureau op kantoor of vanuit je boomhut, als je luidspreker goed werkt met je platform voor virtueel vergaderen, kun je overal bij elkaar komen.

De Speak2 40 is gecertificeerd voor alle toonaangevende platforms (hij maakt de hele ervaring dus optimaal en levert telkens weer professionele gesprekskwaliteit). Of je nu Microsoft Teams, Google Meet of Zoom gebruikt, je kunt erop rekenen dat je plug-and-play connectiviteit soepel loopt en dat je meteen vanaf het begin geweldige vergaderingen zult hebben.

Een icoon. Volledig vernieuwd

De Speak2 40 heeft dan misschien een sjieke make-over gekregen, met nieuwe details en een stijlvolle stoffen luidsprekerbekleding om de akoestische prestaties verder te verbeteren, maar de iconische en zo geliefde puck-vorm heeft hij behouden. En hij is ook nog steeds klein en duurzaam genoeg om in je tas te stoppen.

Ermee ijshockeyen wordt niet aanbevolen.

Neem hem overal mee naartoe

Maandag: kantoor. Dinsdag: de keukentafel. Woensdag: een bankje in het park. Als je hybride werkt, komt je speakerphone soms op ongebruikelijke plekken. Daarom hebben we hem ook robuuster gemaakt.

Bescherming tegen stof en water met IP64-classificatie en een slim beschermhoesje, zodat je deze kleine speaker met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen. Zelfs als je elke dag ergens anders werkt.

In enkele seconden vanuit je tas naar de vergadertafel

Al heb je je gloednieuwe Speak2 40 nog in de ongeopende doos, het duurt letterlijk maar een paar seconden voor je je eerste vergadering kunt beginnen. Open de doos, steek de stekker erin en je bent klaar.

Toe maar, ik zet de stopwatch wel…

Schiet nou maar op...

De toekomst is USB C – maar de meesten van ons hebben de upgrade van USB A nog niet gedaan, dus zitten we een beetje in een USB-overgangsperiode. Gelukkig is de Speak2 40 de eerste speakerphone in zijn categorie met beide aansluitingen op dezelfde kabel. Dus hij werkt nu en je hoeft hem ook niet te vervangen als je je laptop inruilt voor een jonger model.

We zorgen er ook voor dat je altijd up-to-date blijft met de nieuwste firmware via Jabra Xpress- en Direct-software. Omdat jij het beste van het beste verdient.

We worden steeds groener

Wij begrijpen ook wel dat technologie niet altijd automatisch ook duurzaam was, maar we werken er hard aan om dat recht te trekken. Om een bijdrage aan de bescherming van onze planeet te leveren, denken we in elke fase van de productontwikkeling aan duurzaamheid.

De buitenkant van de Speak2 40 is gemaakt met meer dan 50% duurzame materialen** en beschikt over een aantal ingebouwde onderdelen die kunnen worden gerepareerd of vervangen. Uiteindelijk leidt dit allemaal tot duurzamere en langer meegaande luidsprekers – én naar jarenlang meer productieve gesprekken van hoge kwaliteit voor jou en je team.

**Duurzame materialen zijn onder meer gerecyclede materialen van consumentengoederen en industriële goederen, of biologische materialen"

Algemene kenmerken

SKU
2740-109
EAN
5706991027273
Merk
Jabra

Product kenmerken

Hoofdkleur
Grijs
Kleur
Grijs

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra