Algemene kenmerken

SKU
CG2700S-rev
EAN
 
Merk
Eizo

EIZO Bl 27inch Monitor 2560x1440

Product kenmerken

Informatie

Waarom kopen bij GamingWebstore.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

Levertijd
Onbekend
Conditie
Nieuw
Voorraad
0
Product momenteel niet beschikbaar

Beschrijving EIZO Bl 27inch Monitor 2560x1440

EIZO ColorEdge CG2700S. Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27""), Resolutie: 2560 x 1440 Pixels, HD type: Wide Quad HD, Display technologie: LED, Responstijd: 19 ms, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9, Kijkhoek, horizontaal: 178°, Kijkhoek, verticaal: 178°. Ingebouwde USB-hub, Versie USB-hub: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA-montage, In hoogte verstelbaar. Kleur van het product: Zwart

Specificaties EIZO Bl 27inch Monitor 2560x1440

Voortreffelijke beeldkwaliteit voor haarscherpe foto's

De monitor levert een bijzonder hoge resolutie van (2560 x 1440), een uitstekende contrastverhouding van 1600:1 en een helderheid van 400 cd/m². Zo kunt u graphics en foto's tot op de pixel nauwkeurig bewerken. Ook de tekstcontouren zijn duidelijk en precies. De LCD-module met zijn IPS (Wide Gamut)-maakt een kijkhoek van 178 graden mogelijk. Daardoor blijven kleurtonen en contrast vanuit iedere kijkhoek van de gebruiker stabiel.

Wide gamut voor verzadigde kleuren

Om het volledige kleurenspectrum van moderne camera's te kunnen gebruiken, heeft u een monitor met de grootst mogelijke kleurruimte nodig. Anders zijn visuele beoordeling en verwerking van de verzadigde kleurtonen in het bestand niet mogelijk. Daarom dekt het IPS-panel van de ColorEdge CG2700S bijvoorbeeld de grote fotokleurruimte AdobeRGB en de CMYK-printkleurruimte ISO-Coated V2 tot meer dan 99 %. Dit betekent dat de volledige kleurruimte van moderne camera's ongewijzigd en zonder fouten wordt weergegeven. En een nauwkeurige simulatie van het afdrukresultaat in de softproofweergave is eveneens gegarandeerd.

Vloeiende overgangen en verlopen dankzij de 16-bit-Look-Up Table en de 10-bit-modus

De Look-Up Table (LUT) van de CG2700S rekent intern met een bijzonder hoge kleurdiepte van 16 bits, waarna het display de signalen met tot 10 bits produceert. Door deze configuratie zijn er miljarden kleurtinten beschikbaar om de precieze weergave op de monitor te berekenen. Zo worden weergavefouten voorkomen die optreden in minder goede monitoren, zoals streepvorming en clipping. Trapsgewijze kleurverlopen en verkleuringen zijn hierdoor verleden tijd. Subtiele nuances en structuren in donkere of diep verzadigde beeldpartijen worden met deze technologie nog gedifferentieerder en gedetailleerder weergegeven.

True Black: kleurdiepte voor plastische beelden

Met zijn hoge contrastverhouding geeft de CG2700S diepe zwarttinten weer, die op een typische LCD-monitor vanwege de backlight er vaak bleek of flets uitzien. Dit geldt met name, wanneer de monitor vanaf de zijkant wordt bekeken in zwak verlichte ruimten. De CG-serie is daarvoor met een retardatiefilm uitgerust die deze diepte van zwarttinten ook bij grote kijkhoeken mogelijk maakt.

Digital Uniformity Equalizer: Perfectie voor ieder gedeelte van het display

Ieder afzonderlijk monitorpaneel wordt in de fabriek van EIZO exact uitgemeten over het volledige oppervlak. Als er kleurzwemen optreden of afwijkingen zijn in de homogeniteit van de helderheid, wordt dit herkend en gecorrigeerd. Dit proces – de Digital Uniformity Equalizer – garandeert dat identieke kleuren gedurende de volledige levensduur van de monitor gelijk worden weergegeven, op ieder gedeelte van het displayoppervlak. Alleen zo kunnen professionals bij de beeldbewerking en het retourcheerwerk vertrouwen op hun monitor.

Geschikt voor Softproof

De EIZO CG2700S voldoet aan strenge Softproof-richtlijnen uit het norm ISO 12646. Tot deze conclusie kwam de Fogra Forschungsgesellschaft Druck e.V. in het kader van een controle van de monitor. Daarom is de CG2700S bekroond met het Fogra-kwaliteitszegel 'FograCert Softproof Monitor'. U werkt dus met een gecontroleerde monitor met genormeerde kleuren.

Geïntegreerde sensor voor zelfkalibratie

Met de ingebouwde kalibratiesensor genereert u een maximale kleurnauwkeurigheid. De sensor is perfect op de monitor afgestemd en houdt rekening met omgevingsinvloeden, zoals licht, en correleert het midden en de rand van het beeld. Zo wordt een gelijkmatig resultaat op de volledige monitor gegenereerd. De sensor bevindt zich in de schermrand en komt alleen tevoorschijn voor de meting. Daarom is een extern kalibratieapparaat overbodig en is de kleurkwaliteit van de monitor altijd optimaal.

De CG2700S is uitgerust met de nieuwste sensortechnologie, waardoor hij on the fly opnieuw kan worden gekalibreerd. Zo kunt u blijven werken met toepassingen die niet kleurkritisch zijn, terwijl de monitor wordt gekalibreerd. De sensor neemt slechts een kleine ruimte in op het scherm tijdens de kalibratie en stoort dus niet. De kalibratie kan ook volledig automatisch op bepaalde tijdstippen plaatsvinden, zelfs als de computer is uitgeschakeld of helemaal niet op de monitor is aangesloten.

Stabiele weergave dankzij toonaangevende AI

Om ervoor te zorgen dat tint, kleur, helderheid en andere kenmerken altijd nauwkeurig worden weergegeven, zelfs wanneer de omgevingstemperatuur verandert, is de ColorEdge CG2700S uitgerust met een temperatuursensor. Het meet nauwkeurig de temperatuur in de monitor, terwijl een AI (kunstmatige intelligentie)-ondersteund correctiealgoritme* onderscheid maakt tussen verschillende temperatuurveranderingspatronen en in real time een nauwkeurige correctie berekent.

*Patent aangevraagd

Stabiele kleurweergave binnen drie minuten

Een standaard monitor moet minimaal een half uur opwarmen, voordat de helderheid, kleurweergave en toonwaarden stabiel zijn. De ColorEdge CG2700S bereikt deze stabiliteit echter al binnen drie minuten, zodat de gebruiker vrijwel direct na het inschakelen van de monitor kan vertrouwen op de kleurweergave.

Direct gebruiksklaar: af fabriek perfect

Om ervoor te zorgen dat u uw monitor direct na het uitpakken kunt gebruiken, wordt iedere ColorEdge CG2700S in de fabriek individueel uitgemeten en optimaal ingesteld. Hiervoor worden de gammacurven van de rood-, groen- en blauwkanalen gedetailleerd gecontroleerd en, waar nodig, gecorrigeerd. Dankzij deze unieke fabriekskalibratie bij EIZO is de monitor met de vooraf ingestelde kleurruimtes direct na het uitpakken klaar voor gebruik. Door de uitgebreide fabriekskalibratie werkt de herkalibratie met de ColorNavigator bovendien bijzonder snel.

EIZO-software voor snelle kalibratie en print

Als een monitor langer wordt gebruikt, veranderen de weergave-eigenschappen. Bij een grafische monitor is het echter essentieel dat de weergave gedurende de volledige gebruiksduur constant blijft. Daarom is het belangrijk om de monitor regelmatig te kalibreren en bij te stellen. Met de gratis kalibratiesoftware ColorNavigator van EIZO kan de ColorEdge CG2700S binnen anderhalve minuut (gemeten met een MacBook Pro en EX4) eenvoudig en verliesvrij worden gekalibreerd. Zo ziet dezelfde foto er op de monitor ook over vijf jaar nog precies hetzelfde uit.

Voor gebruikers die meerdere monitoren in het bedrijf willen kalibreren, biedt EIZO de tool ColorNavigator Network aan. Hierdoor kan het kwaliteitsbeheer van vele ColorEdge-monitoren centraal worden uitgevoerd. Een beheerder kan onder andere kalibratiedoelen aan de gebruikers leveren en de automatische kalibratie van ColorEdge-monitoren uit de CG-serie activeren. Met behulp van een door EIZO aangeboden veilige cloud-server is het mogelijk om dit centrale kwaliteitsbeheer op meerdere locaties of zelfs continenten te beheren.

EIZO-microchip voor optimale kleurweergave

Voor kleurechte beeldbewerkingen beschikt de CG2700S over een hoogwaardige microchip (ASIC, Application-Specific Integrated Circuit), die EIZO speciaal heeft ontwikkeld voor de bijzondere eisen van workflows die absoluut kleurgetrouw moeten zijn. Deze microchip is het brein van de ColorEdge en staat garant voor de nauwkeurige, uniforme en constante beeldweergave waar EIZO om bekend staat.

Nauwkeurige kleurweergave dankzij 3D LUT met hoge resolutie

De 3D LUT zorgt voor de meest precieze toonwaardetoekenning en een uiterst nauwkeurige kleurweergave. In LCD's variëren de helderheidsniveaus van module tot module in verhouding tot het beeldsignaal en de kleurmenging (optelling) van rood, groen en blauw. Dit kan alleen nauwkeurig worden geregistreerd en gecontroleerd met behulp van bijzonder nauwkeurige meetapparatuur.

EIZO past daarom elke monitor van de CG-serie en zijn kleur- en tooncurve aan. Dit zorgt voor een consistente kleurtemperatuur over de gehele greyscale. Het resultaat: de kleurweergave is voor elke CG2700S hetzelfde, nauwkeurig en betrouwbaar.

Voorinstellingen kleurruimte voor film- en videoproductie

Presets voor de DCI-P3, BT.709 en BT.2020 kleurruimten zijn af fabriek nauwkeurig gekalibreerd en zorgen ervoor dat u met de juiste gammawaarden werkt. Bovendien zijn de kleurmodi voor PQ (DCI en BT.2100) en HLG (BT.2100) voor de weergave van HDR-inhoud ook vooraf in de fabriek ingesteld. De helderheidsinstelling voor elke voorinstelling kan gemakkelijk worden aangepast en opnieuw worden gekalibreerd dankzij de geïntegreerde kalibratiesensor.

Veilig in beeld dankzij de Safe Area Marker

Ideaal voor ondertitels en kritische beelden: Dankzij de Safe Area Marker weet u welk deel van de scène in een andere beeldverhouding wordt weergegeven. Zo kunt u onmiddellijk zien of ondertitels, teksten of belangrijke beeldelementen zich in het zichtbare gebied bevinden. U kunt de kleur, grootte en beeldverhouding van de marker aanpassen, zodat de marker in elk beeld duidelijk zichtbaar is.

Luminantie waarschuwing

De helderheidswaarschuwing kan worden gebruikt om gebieden te markeren die een bepaalde helderheid (300, 500, 1000 of 4000 cd/m²) overschrijden bij gebruik van de PQ-modus. Deze gebieden worden facultatief gemarkeerd in de kleuren geel of magenta.

Gamut waarschuwing

De waarschuwing voor de kleurruimte werkt in twee modi: Rec.2020-content die niet kan worden weergegeven in de Rec.709-kleurruimte, wordt in grijstinten weergegeven. Alternatief wordt in de Rec.709-clippingmodus gesimuleerd, hoe materiaal in Rec.2020 zou worden weergegeven op HDTV-apparatuur.

State-of-the-art connectiviteit met USB-C

Beeldsignaal, USB-dataoverdracht en Power Delivery met maximaal 92 W Watt, dit alles en nog veel meer kan worden gerealiseerd met een enkele USB-C kabel. Dit maakt de ColorEdge CG2700S het centrale dock van de grafische workflow. Randapparatuur zoals een muis, toetsenbord of printer kan rechtstreeks op de USB-A poorten worden aangesloten. Mobiele apparaten zoals laptops of tablets kunnen zelfs via de USB-C-kabel worden opgeladen met maximaal 92 W Watt via de USB-C kabel. Zo kan een laptop met CG2700S in een handomdraai worden omgetoverd tot een volwaardig desktop-werkstation.

Monitoraansluitingen

De CG2700S ondersteunt een breed scala aan videoformats via USB-C-, HDMI- en DisplayPort-interfaces. Dit betekent dat de monitor niet alleen kan worden geïntegreerd in PC-gebaseerde workflows, maar ook kan worden gebruikt met HDMI-afspeelapparaten.

LAN-poort voor stabiele netwerkverbinding

De monitor heeft een eigen LAN-poort voor een netwerkverbinding per kabel. U hoeft uw laptop of computer alleen nog maar via een USB-kabel aan te sluiten op de CG2700S om via de monitor toegang te krijgen tot het netwerksignaal. Dit is vooral handig bij nieuwere laptops, waarin geen LAN-poort meer is ingebouwd. Met deze aansluiting is de snelle, stabiele gegevensoverdracht die bijvoorbeeld vereist is voor een videovergadering geen enkel probleem. Als netwerkapparaat heeft de monitor zijn eigen MAC-adres.

KVM-switch: twee computers, één bediening

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om twee pc's met één muis en toetsenbord te bedienen. Met twee USB upstream-poorten (USB-C en USB-B) heeft de ColorEdge CG2700S een ingebouwde KVM (Keyboard Video Mouse)-switch. De monitor koppelt de muis en het toetsenbord automatisch aan de op dat moment actieve broncomputer. Zo kunnen bijvoorbeeld een desktop PC en een laptop of een PC op het werk en een PC thuis worden bediend met dezelfde combinatie van monitor, muis en toetsenbord. Schakelen gaat dan gemakkelijk met de sensortoets aan de voorzijde van de monitor. Dit zorgt voor ononderbroken werk en een opgeruimde werkruimte.

Beter voor de ogen: werken zonder flikkeringen

Veel monitoren flikkeren ongemerkt. Dit is meestal niet bewust te zien, maar het zorgt er wel voor dat de ogen sneller moe worden. Daarom hecht EIZO er veel waarde aan dat haar monitoren niet flikkeren. En dat is wel zo prettig: omdat de ogen deze flikkering niet hoeven te verwerken, wordt de gebruiker minder snel moe bij het beeldschermwerk.

Perfect ontspiegeld

Niets is storender dan verblindende reflecties op uw monitordisplay. Daarom zijn alle monitoren van EIZO effectief ontspiegeld. Dit beschermt niet alleen de ogen tegen overbelasting, maar voorkomt ook dat de gebruiker oncomfortabele posities voor de monitor inneemt.

Monitorvoet – stabiel en ergonomisch instelbaar

Onze monitoren zijn traploos in hoogte verstelbaar en kunnen, afhankelijk van het model, tot op de bodemplaat van de voet worden verlaagd. Dit maakt een optimale ergonomie mogelijk, ongeacht of u achter het beeldscherm zit of staat. Daarnaast kunt u de monitorvoet in een stand draaien en kantelen die voor uw zithouding het meest comfortabel is.

De CG2700S kan bovendien ook worden gedraaid voor een staande weergave, zodat fotografen bijvoorbeeld bij portretopnames direct op volledig formaat kunnen zien hoe de mensen erop staan.

Lichtafschermkap: bescherming tegen reflecties en verblinding

De lichtkappen reduceren reflecties en licht op het beeldscherm en sparen uw ogen. De kappen zijn eenvoudig te plaatsen en verminderen de lichtinval van bovenaf en van de zijkanten.

Maatschappelijk verantwoorde productie

De CG2700S wordt op een maatschappelijk verantwoorde manier vervaardigd. Onze productie is vrij van kinderarbeid en dwangarbeid. De leveranciers in de volledige leverketen zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ook verplicht om op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren. Dit geldt vooral voor de zogeheten conflictmineralen. Ieder jaar dienen we vrijwillig een uitgebreid rapport in over onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Milieu- en klimaatvriendelijk

Iedere CG2700S wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze fabriek werkt met een milieumanagementsysteem conform ISO 14001. Dit omvat onder andere maatregelen voor de vermindering van afval, afvoerwater, uitstoot en verbruik van grondstoffen en energie. Ook wordt milieubewust gedrag van de medewerkers gestimuleerd. We leggen jaarlijks openbaar verantwoording af over deze maatregelen, als belangrijk onderdeel van ons CSR-rapport.

Duurzaam en met een lange levensduur

De CG2700S is gemaakt met het oog op een lange levensduur, waarbij rekening is gehouden met de gehele gebruikscyclus en de impact op het milieu. De monitor gaat in de regel significant langer mee dan de garantieperiode van vijf jaar. Vervangende onderdelen zijn beschikbaar tot vijf jaar nadat de monitor niet meer wordt geproduceerd. De lange levensduur en de optie om de monitor te repareren, sparen natuurlijke grondstoffen en daarmee ook ons milieu. Bij het ontwerp van de CG2700S hebben we veel aandacht besteed aan een laag grondstoffenverbruik, met hoogwaardige componenten en materialen en een zorgvuldige verwerking in de productie.

Milieuvriendelijke verpakking

In plaats van plastic zijn de kabels van de ColorEdge CG2700S gewikkeld in milieuvriendelijk cellulose doeken.

5 jaar garantie & lange levensduur

Hoogwaardige materialen, zorgvuldige verwerking en een gewetensvolle controle: dat zijn de bouwstenen voor een uitzonderlijk lange levensduur. En daarom geven we ook vijf jaar on-site garantie.

Gegarandeerde helderheid en kleurweergave

De CG2700S heeft een kleur- en helderheidsgarantie van vijf jaar vanaf de datum van aankoop voor 10000 bedrijfsuren bij een maximale helderheid van 120 cd/m² en een kleurtemperatuur tussen 5000 en 6500 K.

Product:
Productnaam:EIZO Bl 27inch Monitor 2560x1440 IPS AdobeRGB 99 W-LED USB Type-C DisplayPort HDMI
Omschrijving:EIZO ColorEdge CG2700S - LED-monitor - 27" - 2560 x 1440 WQHD - IPS - 400 cd/m² - 1600:1 - 19 ms - HDMI, DisplayPort, USB-C - zwart - met 6 maanden garantie op nul heldere pixels
EAN code:
Fabrikantsgarantie:24 maanden bring-in garantie
 Algemeen
Display-type:LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting / TFT actieve matrix
Diagonale afmeting:27"
Ingebouwde apparaten:Kalibratiesensor, USB 3.1 Gen1-hub
Paneeltype:IPS
Aspectverhouding:16:9
Native resolutie:WQHD 2560 x 1440
Pixel Pitch:0.233 mm
Pixel Per Inch:109
Helderheid:400 cd/m²
Contrastverhouding:1600:1
Kleurondersteuning:1,07 miljard kleuren
Kleurengamma:98% DCI-P3, 99% Adobe RGB
Responstijd:19 ms (gray-to-gray)
Verticale snelheid van verversen:23 - 61 Hz
Horizontale snelheid van verversen:15 - 89 kHz
Horizontale kijkhoek:178
Verticale kijkhoek:178
Schermtoplaag:Antiglans
Achtergrondverlichtingtechnologie:LED-achtergrondlicht
OSD-talen:Chinees (traditioneel), Chinees (vereenvoudigd), Engels, Duits, Frans, Italiaans, Zweeds, Spaans, Japans
Functies:Auto Brightness Stabilization, Vivid Color, Smooth Color Change, 16-bits opzoektabel, ontwerp met dunne rand, Brede kleurengamma, kleuraanpasmodus, HLG-gamma, PQ-curvegamma, Self-calibration
Kleur:Zwart
Afmetingen (BxDxH):63.8 cm x 24.5 cm x 41.59 cm - met standaard
Gewicht:9.4 kg
 Connectiviteit
Interfaces:HDMI (HDCP 2.3)
USB-C 3.1 Gen 1 (HDCP 2.3)
DisplayPort (HDCP 2.3)
USB-C 3.1 Gen 1 upstream (Type B)
2 x USB-C 3.1 Gen 1 downstream (Type A)
2 x USB 2.0 downstream (Type A)
LAN (RJ-45)
 Mechanisch
Weergave positieaanpassingen:Hoogte, as (draaiend), draaibaar, tilt
Kantelhoek:-5/+35
Draaihoek:344
Rotatiehoek:90
Hoogte Aanpassing:155 mm
VESA-montageverbinding:100 x 100 mm
 Diversen
Voorzieningen:Portret/ landschapmodus, afneembare standaard, VESA-interfaceondersteuning
Meegeleverde accessoires:Afneembare kap
Kabels meegeleverd:1 x USB-A-naar-USB-B-kabel - 2 m
1 x HDMI-kabel - 2 m
1 x USB-C cable - 2 m
Conformiteitsnormen:TUV GS, TUV S, CB, TUV Ergo, RoHS, WEEE, PSE Mark, cTUVus, VCCI Class B, EAC, RCM, CAN ICES-3 Class B, FCC-15 (Class B), UKCA
 Stroom
Input Voltage:120/230 Volt wisselstroom V (50/60 Hz)
Energieverbruik (gemiddeld):17 Watt
Energieverbruik (max):187 Watt
Stroomverbruik stand-by:0.5 Watt
 Software / Systeemvereisten
Bijgeleverde software:EIZO ColorNavigator 6, EIZO ColorNavigator NX, EIZO ColorNavigator Network
 Afmetingen & gewicht
Afmetingen & gewicht details:Met standaard - breedte: 63.8 cm - diepte: 24.5 cm - hoogte: 41.59 cm - gewicht: 9.4 kg
Zonder standaard - breedte: 63.8 cm - diepte: 8.62 cm - hoogte: 39 cm - gewicht: 6.4 kg
Met schaduwkap - breedte: 64.8 cm - diepte: 34.6 cm - hoogte: 42.09 cm - gewicht: 9.8 kg
 Garantie van de fabrikant
Service & Support:Beperkte garantie - 5 jaar
Gebundelde diensten:6 maanden garantie op nul heldere pixels
 Omgevingsparameters
Min. gebruikstemperatuur:0 °C
Max. gebruikstemperatuur:35 °C
Luchtvochtigheidsgraad bij gebruik:20 - 80% (niet condenserend)

Algemene kenmerken

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

SKU
CG2700S-rev
EAN
 
Merk
Eizo

Over Eizo

Eizo Corporation is een fabrikant van computer lcd-monitoren.

Andere Eizo product categorieen

Product kenmerken

Waarom kopen bij PrijsEngel.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Eizo

Eizo Corporation is een fabrikant van computer lcd-monitoren.

Andere Eizo product categorieen